Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW 5-sarjan plug-in hybrid sedan - Ajankohtaista Wetterillä

BMW 5-sarjan plug-in hybrid sedan

Innovatiivinen ja tehokas BMW 5-sarjan plug-in hybridi-Sedan

 BMW 5-sarjan plug-in hybrid sedan

BMW 5-sarjan Sedan on sporttisen bisnesauton ruumiillistuma. Jo ensimmäisellä silmäyksellä se välittää aitoa sporttisuutta, joka ilmenee ennen kaikkea dynaamisessa siluetissa ja pelkistetyssä muotokielessä. Selkeät pinnat ja tarkat linjat antavat elegantille ulkomuodolle modernin ja teknisen ilmeen. Ajoneuvon ylväs ja toiminnallinen sisätila viimeistelee innovatiivisen kokonaisuuden uraauurtavilla teknologioillaan ja sporttisilla varusteluillaan. Vaikuttavan ajodynamiikan ja innovatiivisten teknologioiden yhdistelmällään BMW 5-sarjan Sedan tarjoaa niin lyhyillä kuin pitkilläkin matkoilla mukavuutta, suvereeniutta ja ennen kaikkea ajamisen iloa korkeimmalla tasolla.

 

Katso BMW 5-sarjan hinnasto.

 

 

Soita ja kysy lisää myyjiltämme! 

VARAA KOEAJO

 

 


 

BMW 5-SARJAN SEDAN JA TOURING ALK. 48.562€

BMW 5-SARJAN SEDAN JA TOURING ALK. 48.562€

 

CONNECTED-PAKETTI 0€

Lisää autosi toiminnallisuutta kätevällä Connected-paketilla.

 • BMW Live Cockpit Professional
 • Parking Assistant -järjestelmä
 • Puhelinvarustus, jossa Wireless Charging

 

CONVENIENCE-PAKETTI ERIKOISHINTAN ALK. 950€

 • Kangas-Sensatec sisusta
 • Comfort Access -avaimeton sisäänkäynti
 • Urheiluistuimet edessä
 • HiFi-kaiutinjärjestelmä

 

LUMINOUS-PAKETTI ERIKOISHINTAAN ALK. 1450€

 • Driving Assistant
 • Aktiivinen vakionopeussäädin Stop & Go-toiminnolla
 • Adaptiiviset LED-ajovalot
 • Kaukovaloavustin

 

Uudistunut 5-sarjan sedan on nyt saatavana myös kattavasti varusteltuna Charged Edition –mallina, jossa vakiovarusteena mm.

 • Lämmitettävä ohjauspyörä
 • Peruutuskamera
 • Navigaatiojärjestelmä Professional
 • Pysäköintiavustin
 • eDrive Services
 • Pikalatausjohto
 • Automaattinen ilmastointi laajennetuin toiminnoin
 • Active Protection turvallisuuspaketti
 • Puhelinvarustus, jossa langaton lataus

 


 

BMW 5-sarjan Sedan on sporttisen bisnesauton ruumiillistuma. Jo ensimmäisellä silmäyksellä se välittää aitoa sporttisuutta, joka ilmenee ennen kaikkea dynaamisessa siluetissa ja pelkistetyssä muotokielessä.

Innovatiivinen ja tehokas BMW 5-sarjan plug-in hybrid sedan

Kestävyyden esimerkki. BMW 5-sarjan plug-in hybridi-Sedan vakuuttaa tehokkaalla bensiinimoottorilla, korkeajänniteakulla sekä BMW eDrive -teknologian sähkömoottorilla. Sen suorituskyky on vaikuttava, samalla kun polttoaineen kulutus ja CO2-päästöt ovat tavallista vähäisempiä. BMW ConnectedDriven Charging Assistant -latausavustin ja älykäs energianhallinta tukevat ajoneuvon lataamista ja alhaista energiankulutusta. Connected Charging tuo samalla lisäetuja tehokkaan bisnessedanin kuljettajalle.

BMW 530e.

Innovatiivinen plug-in hybridi -käyttövoimajärjestelmä yhdistää tehokkaan polttomoottorin ja suorituskykyisen sähkömoottorin. Näin saavutettava erittäin suuri järjestelmäteho tarjoaa polttomoottorin toimintamatkamukavuuden ja samalla mahdollisuuden ajaa paikallisesti päästöttömästi.

Kokonaishiillijalanjälki.

Ladattavat hybridit eivät ole hyvä valinta ainoastaan siksi, että niiden ajonaikaiset hiilidioksidipäästöt ja polttoaineen kulutus ovat pienemmät. Osana kokonaisvaltaista ympäristötyötämme olemme tutkineet ladattavien hybridiemme kokonaishiilijalanjäljen koko niiden elinkaaren ajalta raaka-aineiden valmistuksesta ja au…

Älykäs energianhallinta.

BMW eDrive -konseptin keskeisiin pilareihin kuuluu älykäs energianhallinta. Tämä järjestelmä koordinoi kaikkien BMW-voimansiirtokomponenttien yhteistoiminnan sähkömoottorin kanssa, jotta saavutetaan paras mahdollinen tehotaloudellisuus ja erinomainen ajamisen dynamiikka.

BMW Charging.

BMW Chargingin avulla sähköajoneuvojen kuljettajat voivat löytää ja käyttää julkisia latauspisteitä kotimaassa ja ulkomailla helposti, mukavasti ja kätevästi. BMW Chargingin avulla myös maksaminen onnistuu kätevästi. Jatkuvasti kasvavan verkoston latauspisteet näytetään navigointijärjestelmässä, sovelluksessa sekä verkkosivuilla.

eDrive Zone -alueet.

BMW asettaa itselleen joka päivä tehtäväkseen tuoda tulevaisuuden liikkuvuutta askelen lähemmäksi. Innovatiiviset digitaaliset palvelut, kuten BMW eDrive Zones tai BMW Points -bonusohjelma, jotka tulevat jo vuoden 2020 aikana saataville, auttavat meitä raivaamaan uusia, innovatiivisia teitä. Näin saamme jokaisesta tehokkaasti ajetusta metristä entistä enemmän irti.

BMW Maps - Connected Charging.

Connected Charging -palveluiden avulla saat kaiken irti plug-in hybridimallisi sähköisestä toimintamatkasta. Jo matkan suunnittelusta alkaen järjestelmä näyttää varmat reitit lähimpiin julkisiin latauspisteisiin matkasi varrella ja antaa sinulle tietoa etukäteen esimerkiksi niiden käytettävyydestä sekä tarjolla olevista latausvirroista.

 


 

Esittelyssä voimansiirto- ja alustakomponentit.

Lisää voimaa, enemmän kontrollia. Erityisen taloudellisesta nelisylinterisestä dieselmoottorista aina kierrosherkkään ja vahvasti vetävään kuusisylinteriseen bensiinimoottoriin: BMW 5-sarjan Sedan on aina sporttisesti liikenteessä. Täydellisesti toisiinsa sovitetut käyttö- ja ajoalustateknologiat, kuten adaptiivinen alusta, aktiiviohjaus etu- ja takapyörille tai älykäs xDrive-nelivetojärjestelmä, pitävät huolen siitä, että pito on optimaalinen ja ajamisen ilo paras mahdollinen.

Kuusisylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori.

Erinomainen teho, sametinpehmeä käynti ja ihastuttava käyntiääni ovat ominaisuuksia, joista uuden BMW EfficientDynamics -moottorisukupolven 6-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori tunnetaan. Kaksois-VANOSin, Valvetronicin, High Precision -ruiskutuksen ja TwinScroll-pakokaasuahtimen ansiosta moottorin teho on 245 kW (333 hv).

Nelisylinterinen BMW TwinPower Turbo -dieselmoottori.

Uuden sukupolven 2,0-litraiset nelisylinteriset BMW TwinPower Turbo -dieselmoottorit ovat teholuonteeltaan temperamenttisia ja kaasupolkimeen jo pienillä kierroksilla spontaanisti reagoivia. Pakokaasuahtimen muuttuvan turbiinigeometrian eli säätyvien johdinsiipien ja Common Rail -suoraruiskutuksen ansiosta nämä moottorit ovat sekä taloudellisia että vähäpäästöisiä.

xDrive.

Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, suuntavakautta ja ajoturvallisuutta kaikissa ajotilanteissa. Auton käsiteltävyyden tarkkuutta lisää elektronisesti ohjattu voiman jakautuminen kaarreajon ali- ja yliohjautumistilanteissa.

Aktiiviohjaus etu- ja takapyörille.

Etu- ja takapyörien aktiiviohjauksessa etupyörien kääntämisen määrä vaikuttaa myös takapyörien kääntämiseen. Hitaissa ajonopeuksissa takapyörät kääntyvät päinvastaiseen suuntaan kuin etupyörät, minkä ansiosta auto kääntyy tiukemmin. Ajonopeudesta noin 60–80 km/h alkaen takapyörät kääntyvät samaan suuntaan kuin etupyörät, mikä lisää ajovakautta ja mukavuutta.

Adaptiivinen alusta.

Adaptiivinen alusta mukauttaa auton iskunvaimennuksen luonteen optimaaliseksi kulloiseenkin ajotilanteeseen ja lisää siten auton vierintämukavuutta ja parantaa ajo-ominaisuuksia. Mukavuuspainotteisen oletusasetuksen COMFORT lisäksi tarjolla on asetus SPORT, jonka valitsemisen myötä iskunvaimennus toimii urheilullisesti.

Adaptive Drive.

Adaptive Drive yhdistää aktiivisen Dynamic Drive -kallistuksenvaimennuksen ja adaptiivisen alustan yhdeksi kallistuksenvakaimia ja iskunvaimentimia sääteleväksi järjestelmäksi. Se varmistaa erinomaisen ajo- ja matkustusmukavuuden, koska auton kallistelu on tuskin havaittavaa. Siten suuremmat kaarrenopeudet ovat mahdollisia ja jarrutusmatkat lyhyemmät.

Kevythybriditeknologia.

Kevythybriditeknologia ottaa talteen liike-energiaa jarrutuksissa ja tukee polttomoottoria kiihdytysten aikana. Tämä pienentää kulutusta ja päästöjä, ja voit samalla nauttia auton dynamiikan lisääntymisestä. Kevythybriditeknologian ansiosta automaattinen Start/Stop-toiminto toimii entistäkin nopeammin ja mukavammin.

Ulkopuolen ja sisätilan design-varustelut.

BMW 5-sarjan Sedan ihastuttaa sporttisella ja modernilla muotoilullaan. Varusteet, kuten etuosan BMW-laserajovalot tai puolisuunnikkaan muotoiset pakoputkenpäät ja LED-takavalot, korostavat ajoneuvon dynaamisuutta ja edistyksellistä luonnetta. Sisätilassa ambient-tunnelmavalaistuksen sekä käyttö- ja hallintalaitteiden keraamisten koristeiden kaltaiset yksityiskohdat korostavat bisnessedanin miellyttävyyttä ja eleganssia.
 

BMW - Heti toimitukseen -uudet autot