Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW 8-sarjan Gran Coupé

BMW 8-sarjan Gran Coupé

BMW 8-sarjan Gran Coupé

The 8

Kun dynamiikka kohtaa luksuksen, syntyy jotakin ainutlaatuista. BMW 8-sarjan Gran Coupé on henkeäsalpaava urheiluauto, jossa on neljä ovea ja avara tilavuuden vaikutelma. Sen muotoilu on estetiikkaa mukaansatempaavimmassa muodossaan. Se luo luksusurheiluautoille täysin uudenlaisen muotokielen ja säteilee kahlitsematonta voimaa ja vaikuttavaa ketteryyttä. Nämä kompromissittomat urheilulliset lupaukset BMW 8-sarjan Gran Coupé lunastaa asfaltin joka metrillä. Ärhäkän moottorin nostaessa käyntinopeusmittarin kierrosluvut korkealla nousee myös matkustajien pulssi. Auton kaikilla neljällä paikalla – vastustamattoman eksklusiivisessa ja vaikuttavassa ilmapiirissä.

 


 

Urheilullinen ilman kompromisseja: BMW 8-sarjan Gran Coupén muotoilu

Dynaaminen urheilucoupé, jolla on luonnetta: BMW 8-sarjan Gran Coupén muotokielen mukaansatempaava estetiikka muodostaa uuden tulkinnan luksusurheiluautosta. Atleettisesta keulasta alkaen sulavaan coupé-siluettiin ja vahvaan perään saakka; Tämä henkeäsalpaava muotoilu ja sen hienot ääriviivat ja voimakkaat mittasuhteet kutkuttavat hermoja ensi hetkestä alkaen.

 

Voimakasta ketteryyttä: BMW 8-sarjan Gran Coupéssa urheiluauton suorituskyky

BMW 8-sarjan Gran Coupén tehokkaat BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottorit ja täydellisesti toisiinsa mukautetut voimansiirto- ja alustakomponentit takavat unohtumattomat ajoelämykset. Sillä tämä urheiluauto on nopea, voimakas ja äärimmäisen ketterä, se reagoi kaikissa ajotilanteissa äärimmäisen suvereenisti ja sillä on aina reservejä. Kaupunkiliikenteessä, moottoritiellä ja mutkikkailla teillä: BMW 8-sarjan Gran Coupélla on kaikkeen aina tarvittava vastaus - jase takaa maksimaalisen ajamisen ilon.

 

Ajamisen iloa potenssiin neljä: urheilullista ajamista neljälle matkustajalle BMW 8-sarjan Gran Coupéssa

BMW 8-sarjan Gran Coupéssa neljä autossa olijaa pääsee nauttimaan mitä suurimmasta ajamisen iloista. Kaksi matkustajaa istuu takana äärimmäisen tilavassa matkustamossa erinomaisen mukavilla nahkaistuimilla, jotka ovat kuin yksittäisiä istuimia. Istuimet tarjoavat miellyttävän ympäröivän istumistunteet, ja ne anatavat dynaamisessakin ajossa ja jyrkissä kaarteissa erinomaisen sivutuen - pulssitaajuuden noustessa kaikilla neljällä paikalla.

 

Avara tunnelma: BMW 8-sarjan Gran Coupén tilantarjonta

BMW 8-sarjan Gran Coupén takaistuimilla kahdella aikuisella on huomattavan paljon tilaa päälle ja jjaloille sekä tunne avarasta tilasta. Näin on mitä suurin mukavuus ja täydellinen rentoutuneisuus taattua myös pitkillä matkoilla. Lisävarusteena saatava panoraaamalasikatto vahvistaa tilaelämystä ja vapauden tuntua huolehtimalla ainutlaatuisista näkymistä ja valoisasta ympäristöstä.

 

Yksilöllistä luksusta sporttisella ilmeellä: BMW 8-sarjan Gran Coupén sisätilan huippukohdat

BMW 8-sarjan Gran Coupén sisätilan muotoilun jokainen hieno yksityiskohta säteilee yksilöllistä luksusta ja on samalla selvä osoitus kunnianhimoisesta urheilullisuudesta. Korkealuokkainen nahkavarustus on äärimmäisen eksklusiivinen, kaikki materiaalit ovat valikoitua laatua ja niiden pinnat on viimeistelty täydellisesti. Mestarilliseen käsityöhön yhdistettynä BMW 8-sarjan Gran Coupén moderni ja samalla ensiluokkainen sisätila tarjoaa mitä suurimman mukavuuden ja omaa luokkaansa olevan avaran tilan.

 

Luksus olla aikaansa edellä: BMW 8-sarjan Gran Coupén innovatiiviset teknologiat

Nauti edistyksestä joka metrillä: BMW 8-sarjan Gran Coupé ei aseta uusia mittapuita vain tiellä, vaan myös innovatiivisten teknologioiden osalta. Uusimman sukupolven personalisoitavasta käyttökonsepetista ja BMW Intelligent Personal Assistantin mahdollistamasta mukavasta puheohjauksesta alkaen osittain avustettuun ajamiseen saakka: Tämän ylellisen urheiluauton innovatiiviset digitaaliset palvelut ja avustinjärjestelmät tekevät ajamisesta entistäkin henkilökohtaisempaa ja rennompaa ja nostavat siten ajamisen ilon uudelle tasolle.

 

BMW Individual: yksilöllisen luokan ilmaisu

Anna BMW 8-sarjan Gran Coupé -autolle aivan henkilökohtainen luonne. BMW Individualin eksklusiivisilla varustusvaihtoehdoilla: Lukuisat ainutlaatuiset ulkovärit vaikuttavin hohtoefektein – kuten esimerkiksi metalliväri Tanzanite Blue – tekevät luksusurheiluauton esiintymisestä ainutkertaisen. Huippulaatuiset hienot nahkavarustukset, joiden istuimet neulotaan kokonaan käsityönä, nostavat jalon sisätilan arvoa edelleen runsain väriversioin – esimerkiksi BMW Individual -täysnahkaverhoilu Merino Fine-grain, värinä Ivory White ja kontrastivärinä Tartufo. Urheilullisen ylellistä vaikutelmaa täydentävät eksklusiiviset BMW Individual -sisäkoristelistat, värinä Pianolack Black, sekä kattoverhous Alcantara.

 

Epätavallisen vetovoima: BMW 8-sarjan Gran Coupén eksklusiiviset materiaalit

BMW 8-sarjan Gran Coupé tekee vaikutuksen urheilullisilla kevytmetallivanteilla ja erityisillä ulkomaaleilla, jotka korostavat ainutlaatuista muotoilua hohtoefekteillä parhaalla mahdollisella tavalla. Sisätilassa poikkeuksetta ylelliset materiaalit puhuvat selvää kieltään. Sporttisen elegantti vaikutelma lumoaa hienoilla, ensiluokkaisen otemukavuuden omaavilla nahkavarusteilla ja täydellisesti pintaviimeistelyillä korkealuokkaisilla sisäkoristelistoilla. Eksklusiiviset koriste-elementit jalostavat sisätilaa edelleen ja täydentävät tyylikästä kokonaiskuvaa.

 

KATSO LISÄÄ BMW MALLISTOSTAMME

 

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot