Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW yritysautona: ajamisen iloa - Ajankohtaista Wetterillä

BMW yritysautona: ajamisen iloa

BMW yritysautona

Ajamisen iloa

BMW:n laaja mallisto on saavuttanut suuren suosion myös yritysautoilijoiden keskuudessa. BMW mallisto tarjoaa sekä bensiini- että dieselmoottoreissa ympäristöystävällisen vaihtoehdon, mikä tarkoittaa yrityksellesi konkreettista hyötyä uudesta autoverolaista, luopumatta lainkaan suorituskyvystä tai ajamisen ilosta. BMW on Euroopan suurin sähköautojen valmistaja, ja mallistosta löytyy myös paljon ladattavia vaihtoehtoja. Tutustu kattavaan yritysautotarjontaamme ja ota yhteyttä, niin räätälöimme yrityksellesi parhaiten soveltuvat ratkaisut.

 

BMW Business -mallisto

BMW Business -mallisto kattaa joukon huippuvarusteltuja BMW-malleja. BMW:n uudet moottorit pitävät CO2-päästöihin sidotun autoveron määrän kurissa, mahdollistaen ajamisen ilon nyt entistäkin useamman työsuhdeautoilijan ulottuville.

 

KATSO BMW MALLISTO

 


 

Ympäristöarvot

BMW Groupille kestävä kehitys on ehdoton ja kokonaisvaltainen toimintatapa. Autot suunnitellaan ja valmistetaan vastuullisesti ja ympäristörasitukset pyritään minimoimaan auton koko elinkaaren ajalta. Jokainen uusi BMW onkin kierrätettävissä yli 90 prosenttisesti.

Kestävän kehityksen kulmakivet tuotesuunnittelussa

  • Polttoaineenkulutuksen ja CO2-päästöjen vähentäminen
  • Uusien ajoneuvokonseptien kehittäminen
  • Liikenteen tehokkuuden parantaminen
  • Aktiivinen ja passiivinen turvallisuus
  • Kierrätys
  • Asiakastyytyväisyys

 

Kilpailukykyiset hinnat

BMW:n alhaiset päästöt takaavat huokeampia hintoja verrattuna toimialan kilpailijoihin. Uudesta verouudistuksesta huolimatta BMW:n autovero on alhaisin. BMW-autoilla on tapana säilyttää arvonsa myös tulevaisuudessa. Kun yhteen lasketaan huoltokulut, kulutus ja jäännösarvo, BMW:n voidaan sanoa säilyttävänsä arvonsa mainiosti.

 

BMW Huolto

BMW:n käyttötarpeen mukainen huoltojärjestelmä (CBS) tarjoaa tarpeenmukaisen ja taloudellisen huollon. Kaikkiin uusiin BMW-malleihin on asennettu tunnistimia, jotka tarkkailevat käyttönesteiden määrää ja kulutusosien kuntoa ajon aikana. Näin vältytään turhilta kustannuksilta ja voidaan taata nopea, täsmällinen ja tehokas huolto.

Saapuessasi teettämään huoltoa BMW Huoltopisteeseemme, huoltotöihin on valmistauduttu optimaalisesti jo etukäteen - sillä auto, korjaamomme ja BMW:n tutkimus- ja innovaatiokeskus ovat verkottuneet keskenään. Näin autosi kunto voidaan määritellä erittäin nopeasti ja tarkasti.

 

Dow Jones Sustainablity Index

Dow Jones Sustainablity Index arvioi eri toimialojen yritysten ympäristötehokkuutta. Osoituksena pitkäjänteisestä ja tuloksellisesta työstä ympäristöasioissa BMW Group on arvioitu maailman parhaaksi alan yritykseksi jo useita kertoja peräkkäin.

 

Wetterin yritysmyynti

Wetterin yritysmyynti tarjoaa kaikki yritysautoratkaisut oli kyseessä sitten auton osto tai leasing. Nimeämme asiakkaalle oman yhteyshenkilön, joka vastaa siitä, että asiakkaan autoasiat ovat aina kunnossa ja että yhteistyö täyttää odotukset. Hyvän palvelun perustaksi meillä on asiantuntevat yritysautoammattilaiset, laaja uusien autojen valikoima, useita rahoitusvaihtoehtoja sekä kattavat ja monipuoliset huolto- ja oheispalvelut. Räätälöimme aina yrityskohtaisen auto- ja palvelukokonaisuuden, joka täyttää sekä käyttäjän että yrityksen autoasioista vastaavan toiveet.

 

LUE LISÄÄ

 

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot