Etusivu Uudet autot Dacia - Uudet autot Nyt myynnissä uusi Duster - myös automaattina!

Dacia Duster

Dacia Duster neliveto - varaudu talven keleihin ajoissa 

Dacia Duster neliveto 

Autoja jo tämän vuoden toimituksiin! 

 

Tutustu Dacian rahoitustarjoukseen 2,9% + kulut nyt nopean toimituksen autoihin. Duster neliveto alk. 25 599€ tai esim. 299€/kk

 

Oli kyseessä sitten maantie, mökkitie tai metsätie – Duster kulkee. Turbomoottorilla, 1500 kg:n vetokyvyllä ja 21 cm:n maavaralla varustettu järkimaasturi Duster etenee vaivatta haastavammissakin olosuhteissa ja paikoissa. Duster on kattavasti varusteltu järkivalinta.

 

Dacian filosofian mukaisesti Duster tarjoaa reilusti vastinetta rahalle. Niin tekee myös Dacia Duster, jonka voit valita joko etuvetoisena tai nelivetoisena.

Duster on varustettu tehokkain ja taloudellisin LED-ajovaloin ja siinä on Dacian uusi, Y-kirjaimen muotoinen valokuvio niin edessä kuin takanakin. Auton muotoilua on optimoitu aerodynamiikan parantamiseksi, mikä tarkoittaa entistä pienempiä päästöjä ja parempaa taloudellisuutta.

Dusterissa on vakiona kevytmetallivanteet kahdella ylimmällä varustetasolla (Expression-tasolla 16″ ja Journey-tasolla 17″). Dusterin vakiovarustelu on muutoinkin kattava: Vakiona on LED-lähivalojen ja -päiväajovalojen ohella aina ilmastointi, Bluetooth-toiminnoilla varustettu radio, ajotietokone, lämmitettävät etuistuimet, vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin, mäkilähtöavustin sekä peruutustutka. Journey-varustetasolla Dusterin varusteluun sisältyy uutuutena sadetunnistin sekä sähköisesti koria vasten taittuvat ulkopeilit.

 

Katso uudistuneen Dacia Dusterin hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää Dacia -myynnistämme!

 

*Kertaluoton rahoitusesimerkki: Dacia Duster TCe 150 4x4 Journey 27 465 € (sis. toim.kulut 600 € ja tehdasvarusteena varapyörä) käsiraha/vaihtoauto 2 745 €, rahoitettava osuus 25 065 €. Rahoitusaika 72 kk, avausmaksu 345 €, käsittelymaksu 14 €/erä, korko 2,9 %, kk-erä 299 €, viimeinen suurempi erä 7 724 €. Luottokustannukset yht. 2 893,49 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 28 966,49 €, luottohinta 31 711,49 € ja todellinen vuosikorko 4,35 %. Rahoitustarjous uusiin asiakastilauksiin 31.5.2024 mennessä. Auto rekisteröitävä 31.8.2024 mennessä. Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Kuvan auto erikoisvarustein.

 


 

Uusi Dacia Duster

Duster kulkee niin maastossa kuin kaupungissakin

Dusterin maasto-ominaisuudet ovat erinomaiset. Hankalammissa maastoissa on iloa runsaasta 210 mm maavarasta sekä suurista tulo- ja jättökulmista (30 ja 33 astetta). Nelivetojärjestelmä on erittäin helppokäyttöinen: Keliin ja tilanteeseen sopivan etenemistavan voit valita keskikonsolissa sijaitsevasta sähköisestä kytkimestä.

Hyvissä olosuhteissa kannattaa hyödyntää 2WD-tilaa, jolloin vain etupyörät vetävät ja polttoaineen kulutus on pienimmillään. AUTO-tila jakaa voiman automaattisesti etu- ja taka-akselille tieolosuhteiden ja auton nopeuden mukaan, jolloin ajettavuus on paras. Maastoajoon suositeltava 4WD Lock (pakotettu 4×4) -tila jakaa voiman etu- ja taka-akselille (50/50), jolloin auton maasto-ominaisuudet ovat parhaimmillaan. Nopeuden ylittäessä n. 80 km/h kytkeytyy 4WD Lock -tila automaattisesti AUTO-tilaan. Vaihteiston lyhyt 1. vaihde täydentää maasto-ominaisuuksia kaikissa olosuhteissa.

Dusterin nelivetoversioissa on vakiona alamäkihidastin, joka toimii myös peruutettaessa. Lisäksi nelivedoissa on kosketusnäytöllä 4×4-monitori, josta voi seurata muun muassa kallistuskulmia ja kompassia.

 

Uutuutena nyt myös automaatti

Moottorivalikoimasta löytyy useita vaihtoehtoja: etuvetoisena mallistossa on 90 ja 150 hevosvoiman teholla varustetut bensiiniturbomoottorit, joista tehokkaamman, 150-hevosvoimaisen yhteydessä on etuvetoisissa versioissa aina automaattivaihteisto. Nelivetona löytyy niin bensiiniturbo (150 hv) kuin turbodieselkin (115 hv). Nelivetoversioissa on 6-portainen käsivalintainen vaihteisto.

 

 


 

Dacia Duster
 

Sisätilojen mukavuus

Ohjaamossa mukavuutta on lisätty monella tavalla. Kaikki verhoilumateriaalit ovat uusia ja aiempaa hienostuneempia. Etuistuimien pääntuet tukevat entistä paremmin ja samalla niiden uusi muotoilu parantaa näkyvyyttä niin edestä taaksepäin kuin takaa eteen.

 

Kattavasti varusteltu järkimaasturi

Lisää uutta ilmettä Dusterille tuovat uusi oranssi metalliväri sekä uudet vanteet. Myös vakiovarustelua on parannettu entistä kattavammaksi: Vakiona on LED-valojen ohella aina ilmastointi, Bluetooth-toiminnoilla varustettu radio, ajotietokone, lämmitettävät etuistuimet, vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin, mäkilähtöavustin sekä peruutustutka.

 

Uusi etusäleikkö

  • LED-ajovalot ja uusi etusäleikkö tuovat Dusterille uutta ilmettä.

8-tuumainen multimedianäyttö

  • Entistä suurempi kosketusnäyttö on saatavilla ylemmillä varustetasoilla.

Uudet valot ja vanteet

  • Uutta ilmettä antavat myös uudet takavalot sekä vanteet.

 

 

 

Tieto-viihdejärjestelmän perustaso on Plug & Music, jossa on radio, MP3-soitin, USB ja Bluetooth. Kojelaudassa on uusi suurempi 8-tuumainen kosketusnäyttö kahta uutta tieto-viihdejärjestelmää varten. Niistä Media Displayhin voi liittää älypuhelimen Apple CarPlayn tai Android Auton perinteisesti datakaapelin avulla, ja kokonaisuuteen kuuluvat äänikomennot. Media Navissa sen sijaan älypuhelimen peilaus tapahtuu langattomasti WiFin avulla ja lisäksi siinä on nimensä mukaisesti integroitu navigointi. Järjestelmä voi kerätä tietoja ajotavasta ja nelivetoisissa 4x4-monitori näyttää maastoajossa hyödyllisiä tietoja, kuten kallistuskulmat ja kompassin.

 

 

TUTUSTU DACIA MALLISTOON

 

Dacia - Heti toimitukseen - uudet autot