Etusivu Uudet autot Mazda - Uudet autot Tutustu kattavaan Mazda-mallistoon - Ajankohtaista Wetterillä

Tutustu kattavaan Mazda-mallistoon

Tutustu kattavaan Mazda-mallistoon!

Tutustu kattavaan Mazda-mallistoon

Wetteriltä löydät laajan Mazda-mallistomme jokaiseen tarpeeseen. Mallistoon kuuluvat muun muassa Mazda2, Mazda3, CX-5 sekä suositut Mazda6 ja CX-30! Tervetuloa tutustumaan paikan päälle! Voit sopia koeajon myyjiemme kanssa tai allaolevasta napista vaivattomasti vaikka heti!

 

Mazda-toimipisteidemme yhteystiedot:

**Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

VARAA KOEAJO

 


 

Mallisto

 

Mazda 2 M Hybrid

Mazda2 M HYBRID

Mazda2 M Hybrid on sekä ketterä että tyylikäs. Mazdan Kodo: Soul of Motion -muotoilu on luonut auton, joka henkii leikkisää ja samalla eleganttia lumoa. Mazda2 M Hybrid ylittää hienostuneen ulkoasunsa luomat odotukset. Se tarjoaa suurenmoista polttoainetaloudellisuutta ja parannettuja turvallisuusominaisuuksia. Mazda2 M Hybrid on auto, joka liikuttaa sinua ennen kuin edes ajat sitä – niin kaupunkiajossa kuin pidemmilläkin matkoilla.

Mazda2 M Hybrid on Kodo-filosofiamme uusimman sukupolven luomus. Soul of Motion -muotokieli herää henkiin sarjamme pienimmässä mallissa uutena tyylinä, joka vangitsee ja viehättää ensisilmäyksellä.

MAZDA M HYBRID

Parannettua polttoainetaloudellisuutta 

Kaikki manuaalivaihteistolla varustetut Mazda2 Skyactiv -bensiinimoottorit on varustettu uudella Mazda M Hybrid -tekniikalla, jossa tavallisesti hukkaan menevä jarrutusenergia otetaan talteen pienen sisäänrakennetun käynnistysgeneraattorin (ISG) avulla. Energia tallennetaan auton sähköjärjestelmän käyttöön, mikä vähentää moottorin kuormitusta ja säästää polttoainetta.

 


 

Uusi Mazda3 - M HYBRID vakiona

Uusi Mazda3 - M HYBRID vakiona

Täysin uudessa Mazda3:ssa ruumiillistuu kaksi tekijää: Hatch-mallin kiihdyttävän kaarevat muodot kielivät vapaudesta. Sedanin sulavat ja hienostuneet linjat ovat kuin yhdellä vakaalla siveltimenvedolla vedetyt. Molemmat vaihtoehdot on varustettu täydellisesti muotoilluilla premium-luokan sisustuksilla, viimeistä huutoa olevalla Skyactiv-teknologialla ja uusimmilla turvaominaisuuksilla. Tuloksena on vertaansa vailla oleva yhteys niin ajorataan kuin ajoneuvoonkin.

Mazda3:n voittama Workd Car Design of the Year -palkinto annettiin tunnustuksena innovatiivisesta ja rajoja rikkovasta muotoilusta. Palkinto juhlistaa tänä vuonna 100 -vuotista taivaltaan juhlivaa Mazda Motor Corporationia.

Viimeisintä Skyactiv-tekniikkaa käyttäen suunnitellut moottorit on varustettu elektronisella M-Hybrid-ajoteknologialla polttoaineenkulutuksen optimoimiseksi – ajamisen nautinnosta tinkimättä. Skyactiv-X-moottorissa käytetään Mazdan ainutlaatuista sytytystekniikkaa, jonka nimi on Spark Controlled Compression Ignition (SPCCI).

 


 

Mazda6

Mazda6

Hienostuneempi, hiljaisempi ja laadukkaampi kuin koskaan. Ainutlaatuinen KODO -muotoilu, SKYACTIV -tekniikka ja i-ACTIVSENSE -turvallisuusteknologiat luovat saumattoman yhteyden auton ja kuljettajan välille. Me kutsumme tätä yhteyttä nimellä Jinba Ittai. Saatavana nyt Sedan ja Sport Wagon -korimalleina.

Mazda6 sisältää myös uusia huippuluokan ominaisuuksia. Niihin kuuluvat mm.tuuletetut etuistuimet, jotka pitävät selän vilpoisena pitkälläkin ajomatkalla, tuulilasiin projisoitu, ajotietoja esittävä värillinen heijastusnäyttö ja 360°:een kamera, jonka avulla vaarat voi havaita kaikista suunnista ja kulmista.

Mazda6:n dynaamisella muotoilulla ja matalalla profiililla on luotu auto, joka on vaikuttava näky tiellä. Uusin värimme Soul Red Crystal korostaa elävästi jokaista linjaa ja kaarretta. Ajaminen on ennen kokemattoman rentouttavaa ja nautittavaa uuden i i-ACTIVSENSE -turvateknologian ansiosta, auto on täydellisesti kuljettajan hallinnassa. Uusin SKYACTIV -teknologia lisää erinomaista suorituskykyä ja taloudellisuutta sekä vie ajettavuutta entistä lähemmäs Mazdan Jinba Ittai -kokemusta.

 


 

Mazda CX-3

Mazda CX-3

Asettuessasi CX-3:n istuimelle olet saapunut kuljettajakeskeiseen ohjaamoon, joka on suunniteltu laajentamaan näkökenttääsi ympäröivään maailmaan. Mittaristo on varustettu futuristisilla, analogisilla mittareilla ja kokovärinäytöllä. Jokainen CX-3:n yksityiskohta saa auton tuntumaan kuin toiselta kodiltasi, ja ajaminen tuntuu kuin toiselta luonnolta.

Innovatiivisen Skyactiv -teknologian ansiosta Mazda CX-3 tarjoaa sinulle uskomattoman ajonautinnon pienellä polttoaineenkulutuksella. Nyt vakiovarusteena manuaalivaihteiston yhteydessä on myös sylinterien lepuutusjärjestelmä. Sen avulla alhaisella moottorin kuormalla 2 sylinteriä voidaan kytkeä pois käytöstä, mikä parantaa auton polttoainetehokkuutta entisestään.

 


 

Mazda CX-30

Mazda CX-30

Mazda CX-30 on citymaasturi, jossa on M Hybrid vakiona. Viimeisintä Skyactiv-tekniikkaa käyttäen suunnitellut moottorit on varustettu elektronisella M-Hybrid-ajoteknologialla polttoaineenkulutuksen optimoimiseksi – ajamisen nautinnosta tinkimättä. Skyactiv-X-moottorissa käytetään Mazdan ainutlaatuista sytytystekniikkaa, jonka nimi on Spark Controlled Compression Ignition (SPCCI).

Sisältä ja ulkoa täysin uudistettu Mazda CX-30 on yksinkertaisesti kaunis – korin sulavista kaarista sisätilojen hienostuneeseen viimeistelyyn ja kuoren alta löytyvään innovatiiviseen tekniikkaan. Se täydentää ja parantaa elämäntapaasi ja tekee jokaisesta matkasta todellisen nautinnon.

Hienoimpien materiaalien käyttö ja tarkat yksityiskohdat tuottavat virkistävän tilan ja valon tunnun. Ihmiskeskeisen "vähemmän on enemmän" -filosofian mukaan matkustamon pintojen suunnittelua kuvastavat puhtaus ja kauneus.

 


 

Mazda MX-30

Mazda MX-30

Olemme suunnitelleet sähköajoneuvon uusiksi sinun jokapäiväisten tarpeidesi mukaisesti. Astu sisään tilavaan ja kauniisti toteutettuun matkustamoon. Koe Mazdan ainutlaatuiset ajettavuus ja vakaus. Aja, mihin ikinä arki sinua kuljettaa: työhön, perheen menoihin, ystävien luo, liikuntaharrastukseen. SUV-vaihtoehto aikaansa edellä kulkeville ihmisille.

Mazdan MX-30 täyssähköauto saavutti täydet viisi tähteä Euro NCAP testissä. MX-30 suoriutui loistavasti testin jokaisessa kategoriassa ja sai erityisen hyvät pisteet (91% ja 87%) autossa matkustavien aikuisten ja lasten turvallisuutta mittaavassa kategoriassa. 91% on paras tulos, jonka mikään auto on saanut viimeisimmissä 2020 vuoden Euro NCAP törmäystesteissä aikuisten matkustajien turvallisuus kategoriassa.

Jännittävä, uusi Kodo-muotoilun tulkinta on todiste kauneuden yksinkertaisuudesta. Peruslinjat, minimalistisen kaarevat muodot ja ystävälliset kasvot tekevät ensimmäisestä täyssähköajoneuvostamme helposti lähestyttävän, mutta silti kiistattomasti Mazdan. Tämä lähestymistapa korostaa erottuvia ominaisuuksia, kuten freestyle-ovia ja erittäin veistoksellisia ajovaloja.

 


 

Mazda CX-5

Mazda CX-5

Uudessa Mazda CX-5 2020 -mallissa huipentuvat hyvä ajotuntuma ja suorituskyky, hienostunut sisätilojen muotoilu ja digitaalinen liitettävyys. Uusin malli tarjoaa parannetun ja sykähdyttävämmän ajokokemuksen silloin kun haluat – ja enemmän mukavuutta ja turvallisuutta kaikissa olosuhteissa.

Mazda CX-5 2020:n kasvava vetovoima johtuu sen jatkuvasta pyrkimyksestä mukavuuteen, turvallisuuteen ja suorituskykyyn. Näihin kuuluvat myös 506 litran tavaratilan kapasiteetti. Kun kuljetettavana on vain tavaraa, voit taittaa takapenkit alas ja lastata kyytiin 1 620 litran edestä kuormaa. CX-5 2020 -mallin vaikuttavan tehon ansiosta voit hinata vaivatta jopa 2 000 kg:n kuormia. Voit todellakin pakata mukaan ihan kaiken.

Mazda CX-5:n SKYACTIV-kori takaa ajoneuvon täydellisen hallinnan tunteen. Kaikki sen liikkeet vastaavat kuljettajan kiihdytykseen, ohjaukseen ja jarrutukseen niin saumattomasti kuin mahdollista. Yhdessä G-Vectoring Control (GVC) -järjestelmän kanssa se on miellyttävämpi, hienostuneempi ja tarjoaa paremman vasteen kuin mikään aikaisempi järjestelmä.

Mazdan älykäs nelivetojärjestelmä maksimoi polttoainetaloudellisuuden ja ehkäisee luistoa osoittamalla oikean määrän vääntöä oikeaan paikkaan juuri oikeaan aikaan. Uusi G-Vectoring Control Plus parantaa myös ohjauksen vastetta ja vakautta kuljettajan odotettujen ohjausliikkeiden mukaisesti, mikä parantaa ajotuntumaa kaarteissa. Mitä muuta uutta löytyy vuoden 2020 mallista? Maastoajotila!

 


 

 Mazda MX-5 RF:n vapaasti hengittävät moottorit sopivat täydellisesti auton luonteeseen.

Mazda MX-5 Roadster ja RF

Legendaarinen Mazda MX-5 on palannut valloittamaan sydämesi. Sitä on muokattu juuri oikeista kohdista: kevytrakenteinen, uskomattoman ketterä ja ohjautuu kuin roadster. Mazda MX-5 on kaikkein urheilullisin ja riemastuttavin tulkinta Jimba Ittai -muotoilukielestä koskaan - se ohjautuu kuin olisi osa sinua ja saa sinut toivomaan matkan jatkuvan hieman pidempään.

Urheilullinen KODO : Soul of Motion muotoilu kuvastaa Mazda MX-5 RF:n kissamaisen nopeaa reaktiokykyä. MX-5 on ansainnut autofriikkien kunnioituksen ainutlaatuisen ajettavuutensa ja käsiteltävyyden ansiosta. Uuden kattomekanismin rakenne on äärimmäisen kevyt jotta tämän maailman eniten myydyn avourheiluauton ajettavuus on pystytty säilyttämään ennallaan.

Takavedon ja täydellisen 50/50 painojakauman ansiosta uusi Mazda MX-5 RF tarjoaa vertaansa vailla olevan ajonautinnon ja sen uusi kattomekanismi lisää sen käytännöllisyyttä jolloin voit pitää hauskaa vaikka vuoden ympäri.

Uuden Mazda MX-5 RF:n vapaasti hengittävät moottorit sopivat täydellisesti auton luonteeseen. Vapaasti hengittävien moottorien välitön reagointi kaasupolkimeen, lineaarinen voimantuotto ja 14:1 puristussuhteen mahdollistama erinomainen keskialueen vääntö mahdollistavat erittäin tarkan hallittavuuden nopeassakin ajossa. Bonuksena urheiluautoluokassa naurettavan pieni kulutus.

 

Tutustu tästä Mazdan mallikohtaisiin hinnastoihin.

TUTUSTU MAZDA -KAMPANJOIHIN

Mazda - Heti toimitukseen -uudet autot