Renault KANGOO Z.E.

Renault KANGOO Z.E. Täyssähköinen Kangoo Z.E. sähköistää tavarankuljetuksen

Renault KANGOO Z.E.

Täyssähköinen Kangoo Z.E. sähköistää tavarankuljetuksen

Kangoo Z.E. vastaa pienten sähköpakettiautojen kysyntään. Renaultin todelliseen tarpeeseen kehittämä täyssähköinen Kangoo Z.E. kulkee pitkälle. Sen toimintamatka on WLTP-normin* mukaan jopa 220 kilometriä. Normaalissa vaihtelevassa ajossa toimintamatka on n. 200 km ja vaikeissakin olosuhteissa voi ajaa rauhallisin mielin n. 120 kilometriä.  Kangoo Z.E. on saatavana sekä kolmen, että neljän kuution tavara-automallina.

 

Soita ja kysy lisää Renault -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa

 


 

Renault Kangoo

Polttomoottoristen Renault Kangoo -mallien tapaan myös Kangoo Z.E:n voi valita joko 4,28 metrin pituisena vakiomallina tai 4,66 metrin pituisena Maxi -versiona. Tavaratilan koko on joko 3,0 tai 4,0 kuutiometriä, tai lisävarusteena saatavalla, taitettavalla verkkoväliseinällä ja matkustajan istuimella vieläkin enemmän!

Kaikissa malleissa tilaa tavaroille on yhtä paljon kuin polttomoottorisissa, sillä ajoakku on sijoitettu auton lattian alle. Kantavuus on jopa lähes 600 kiloa, mikä riittää suurimpaan osaan kuljetuksista. Äänettömästi toimiva sähkömoottori tekee Kangoo Z.E:stä erinomaisen vaihtoehdon taajama-ajoon! Suurin vääntömomentti on 225 Nm, joka on käytössä heti liikkeelle lähdettäessä. Sen ansiosta kiihtyvyys kaupunkinopeuksissa on erittäin nopeaa.

 


 

Ominaisuudet

Kangoo Z.E. tarjoaa aina parhaan ratkaisun ammatillisiin tarpeisiisi

Kaksi koripituutta, monipuoliset räätälöintimahdollisuudet, umpiseinäinen tai ikkunallinen kuljetustila, avattavalla verkkoväliseinällä (lisävaruste), sivuliukuovilla tai ilman, pariovilla tai takaluukulla….löydät varmasti juuri sinulle sopivan Kangoo Z.E.:n! Jokapäiväisten askareittesi ytimessä: nopeat matkat ja tavaran toimittaminen perille. Kangoo on varustettu tehokkaalla navigointiteknologialla: Renault R-LINK -multimediakeskuksen (lisävaruste) avulla voit etsiä määränpääsi tarkasti, tarkastaa jäljellä olevan toimintamatkan ja valita parhaan ja ruuhkattomimman reitin. Sivuliukuovet (vasen liukuovi lisävarusteena) ja 180 astetta avautuvat erikokoiset takaovet tekevät kuormaamisesta ja purkamisesta helppoa sekä vaivatonta. Avaa, kuormaa, aja perille, pura…tehokasta toimintaa.

 

Kangoo Z.E. joustaa tarpeittesi mukaan. Matkustajan istuin voidaan taittaa eteen, jolloin sitä voi käyttää pöytätasona tai autoon voidaan lastata pitkiä esineitä, mikäli se on varustettu avattavalla verkkoväliseinällä. Matkustamossa tilojen tehokasta käyttöä auttavat monet tavaroiden säilytykseen tarkoitetut lokerot. Kojelaudan säilytystilaan mahtuvat helposti A4-kokoiset paperit, ja isommat esineet voit sijoittaa joko katonrajassa olevaan lokeroon, hansikaslokeroon tai keskikyynärnojan sisään. Sivuliukuovien avaaminen ja takaovien kääntäminen täydet 180 astetta sujuvat helposti ja kevyesti. Kuormaaminen käy yhtä vaivattomasti. Matala lastauskorkeus, vain 55-61 cm, tekee raskaidenkin tavaroiden käsittelemisestä mutkatonta. Viimeisen silauksen antavat kuormatilan monet ovet, jotka voi valita joko umpinaisina tai ikunallisina.

 


 

Moottorit ja vaihteistot 

Pitkän toimintamatkan mahdollistavat innovatiiviset tekniset ratkaisut

Pitkän toimintamatkan mahdollistamiseksi Kangoo Z.E:ssä on useita innovatiivisia teknisiä ratkaisuja. Tärkein ominaisuus on uusi Z.E. 33 -ajoakku, jonka kapasiteetti on akun mallimerkinnän mukaisesti 33 kWh. Ajoakussa käytetään samaa Renaultin ja LG Chemin kehittämää tekniikkaa, joka on alun perin otettu käyttöön Renault Zoe:ssa, joka on Euroopan myydyin sähköhenkilöauto. Kangoo Z.E.:ssä on myös uusi erittäin tehokkaasti energiaa hyödyntävä sähkömoottori, jossa akun hallintajärjestelmä on optimoitu. Täysin Renaultin omaa suunnittelua oleva 44 kilowatttia (60 hevosvoimaa) tuottava R60-moottori perustuu myös alun perin Renault Zoessa käytettyyn konstruktioon ja se valmistetaan Renaultin tehtaalla Cleónissa, Ranskassa.

 

 

Kangoo Z.E. on myös markkinoiden ensimmäinen sähköpakettiauto, jossa hyödynnetään lämpöpumppua osana tuuletus- ja lämmitysjärjestelmää. Sen avulla voidaan vähentää sähkön käyttöä kylmällä ilmalla ja jatkaa sillä tavoin toimintamatkaa. Edelleen akkujen rasitusta ajon aikana voidaan keventää lämmittämällä tai vaihtoehtoisesti kuumalla ilmalla jäähdyttämällä auto latauksen aikana.

Lisäksi Kangoo Z.E. on varustettu ajon aikana toimivalla erillisellä polttoainetoimisella lisälämmittimellä, joka varmistaa mukavuuden kaikkein kovimmillakin pakkasilla pidentäen samalla omalta osaltaan toimintamatkaa.

 


 

Energian talteenotto ja lataus 

Kangoo Z.E:ssä on uuden sukupolven seitsemän kilowatin (32A, 230V) yksivaiheinen vaihtovirtalaturi. Sen avulla ajoakku saadaan ladattua 7,4 kW:n Wall Boxilla tyhjästä täyteen kuudessa tunnissa. Tunnin latauksella saadaan 35 kilometriä lisää toimintamatkaa. Latausliittimenä on sähköautojen yleisin latausliitinstandardi Type 2, joten julkisen latauspisteen löytäminen on helppoa.

Sähköauton latauksessa suositellaan aina käytettäväksi erillistä sähköauton latauslaitetta. Vaivattoman ja turvallisen arkikäytön varmistamiseksi kodin pysäköintipaikalle on asennettava sähköauton kotilatauslaite. Jokaiseen tarpeeseen sopivan latauslaiteratkaisun löytää esimerkiksi Plugit Finlandin valikoimasta.

Renault - Heti toimitukseen - uudet autot