Etusivu Uudet autot Renault - Uudet autot Tulossa: Uusi Renault KANGOO

Tulossa: Uusi Renault KANGOO

Tulossa: Uusi Renault KANGOO   Luokkansa johtavaa laatua

Tulossa: Uusi Renault KANGOO

 Luokkansa johtavaa laatua

Ikoniseen Kangoohon on kehitetty ennen näkemättömiä oivalluksia, jotka helpottavat sen käyttöä ja antavat uusia mahdollisuuksia lastaukseen. Moottoriksi Kangoohon voi valita bensiinillä, dieselillä tai sähköllä toimivan vaihtoehdon. Uusi Kangoo Van, innovatiivinen ja väkevä pakettiauto. Renault Kangoo Van on monipuolisesti eri kuljetuksiin räätälöitävissä oleva pakettiauto, jonka uuteen sukupolveen on ladattu modernia tekniikkaa.

 

Soita ja kysy lisää Renault -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa

 


 

Uudet innovaatiot

 

Kangoossa on kaksi uutta innovaatiota, Easy Side Access ja Easy Inside Rack, jotka tekevät vallankumouksen auton lastaukseen ja tavaroiden sijoittamiseen.

  • Easy Side Access eli kätevä kylkilastaus on erityisen kätevä kaupungeissa, missä tavarat on helppo saada autoon, vaikka joutuisi pysäköimään ahtaaseen paikkaan. Kun autossa ei ole lainkaan keskipilaria, kyljen avoin tila on 1,416 metriä pitkä eli yli kaksinkertainen edelliseen Kangoohon verrattuna.
  • Easy Inside Rack eli sisäpuolinen kattoteline on kaksi kätevästi katosta alas taitettavaa vahvaa telinettä. Ne antavat mahdollisuuden kuljettaa pitkiä ja tilaa vieviä esineitä korkealla kuormatilassa niin, että lattia jää vapaaksi.

 


 

Muotoilu

Uusi Kangoo Van on korin muotoilultaan aiempaa jäntevämmän näköinen. Täysin uudelleen muotoiltuun keulaan on lisätty kromia jäähdyttäjän säleikön ja etupuskurin väliin. Veistoksellisten kylkien voimakas hartialinja yhdessä hienostuneen viimeistelyn ja kromin kanssa nostaa Kangoon ulkonäön entistä korkeammalle tasolle. Ohjaamossa korostuvat vaakasuorat linjat ja runsaat säilytystilat. Kokonaan uudelleen suunnitellut istuimet tarjoavat aiempaa enemmän mukavuutta.

Kangoo Vanin varusteisiin kuuluu Renault EASY LINK -multimediajärjestelmä ja kuljettajaa avustaviin järjestelmin kuuluu mm. digitaalinen taustapeili. Uuden järjestelmän ansiosta taakse on hyvä näkyvyys, vaikka tavaratila olisi täyteen lastattu. Muita uusia turvallisuutta lisääviä varusteita ovat perävaunun ajonvakautus, jarrutuksen vakautus sekä edistyksellinen hätäjarrutusavustin.

 

Uudessa Kangoossa on lyömätön valikoima korin kokoja ja moottorivaihtoehtoja. Koriin on valittavissa kaksi pituutta, vaihteistoksi saa käsivalintaisen tai automaatin ja moottorit toimivat bensiinillä, dieselillä sekä sähköllä. Tavaratilan koko on vakiomallissa 3,3 – 3,9 kuutiometriä ja pitkäkorisessa 4,2 – 4,9 kuutiometriä.

 

Renault - Heti toimitukseen - uudet autot