Etusivu Uudet autot Renault - Uudet autot Uusi Renault ARKANA E-TECH hybrid - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi Renault ARKANA E-TECH hybrid

Renault Arkana on urheilullisen tyylikäs katumaasturi.

Renault ARKANA E-TECH hybrid

Renaultin visioon tulevaisuuden liikkumisesta kuuluvat autonomisuus, sähköistäminen ja liitettävyys toteutuvat astetta isommin täysin uudessa Renault Arkana E-Tech full hybridissä, kun hybriditeknologia viedään tilavaan ja urheilullisen tyylikkääseen Arkanaan.

 

  • toimitus jopa parissa viikossa
  • sähköinen ajokokemus täyshybridillä, kulutus 4,7 l/ 100 km*
  • suuri tavaratila 480 dm3 vda

*)Malliston CO2 106 - 109 g/km, WLTP-yhd. kulutus 4,7 - 4,8 l/100 km. Ilmoitettu kulutus ja CO2- arvo ovat
WLTP-testistandardin mukaisen laboratoriotestin mukaisia tuloksia. Kuvan auto erikoisvarustein.

 

 

Tyylikäs, urheilullinen katumaasturi sähköistettynä

Täysin uusi Renault ARKANA on saatavana mild hybrid bensiini -version lisäksi täysverisenä E-TECH hybridinä. Upean ulkonäön lisäksi autossa on runsaasti tilaa ja kaikki voimalinjat ovat sähköistettyjä. Tähän saakka vain premium-merkit ovat valmistaneet tyylikkäitä, uuden ARKANAN kaltaisia katumaastureita.

Renault haluaa filosofiansa mukaisesti tarjota kauneutta ja uutta tekniikkaa kaikille autonostajille ja näin ollen tuo markkinoille odotetun Renault ARKANAn. Uusi ARKANA on Renaultin Etelä-Koreassa valmistama maailmanauto, joka on räätälöity Euroopan markkina-alueelle sopivaksi. Uutuuden akseliväli on 2,72 metriä ja korilla on mittaa 4,57 metriä, mikä varmistaa hyvät tilat matkustajille ja heidän tavaroilleen.

 

Hybrid jossa on luonnetta. Renault Arkana on urheilullisen tyylikäs katumaasturi. F1-maailmasta sovellettu E-TECH hybrid -teknologia yhdistää kaksi sähkömoottoria, bensiinimoottorin sekä älykkään monitilavaihteiston tarjoten ylivertaisen ajomukavuuden.

Renaultin visioon tulevaisuuden liikkumisesta kuuluvat autonomisuus, sähköistäminen ja liitettävyys toteutuvat astetta isommin täysin uudessa Renault ARKANA E-TECH Hybridissä, kun hybriditeknologia viedään tilavaan ja urheilullisen tyylikkääseen ARKANAan.

Upean ulkonäön lisäksi autossa on runsaasti tilaa ja kaikki voimalinjat ovat sähköistettyjä. Tähän saakka vain premium-merkit ovat valmistaneet tyylikkäitä, coupémaisia katumaastureita. Renault haluaa filosofiansa mukaisesti tarjota kauneutta ja uutta tekniikkaa kaikille autonostajille. Niinpä se tuo Renault ARKANAn myyntiin myös Euroopassa. Uusi ARKANA on Renaultin maailmanauto, joka räätälöidään sopivaksi kullekin markkina-alueelle. Uudessa ARKANAssa yhdistyvät katumaasturin jykevyys ja mainiot tilat coupé-mallien kauneuteen. 

 

Katso Renault Arkana hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää Renault -myynnistäämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa

 Jykevän urheilullinen ja kaunis SUV

Uuden Renault ARKANA E-TECH Hybridin muotokieli huokuu energiaa ja itsevarmaa, urheilullista suorituskykyä. Kuitenkin samalla Renault on onnistunut tuomaan urheilullisen olomuodon esille jopa sulavan kauniisti pehmeitä linjoja korostaen. Renaultille ominaiset C-kirjaimen muotoiset ajovalot on toteutettu kokonaan LED-teknologialla. Tämä urheilullinen SUV ei lennokkaassa ulkoasussaan häviä jämäkkyydessä tai tiloissa!

Renault ARKANA E-TECH hybrid on saatavilla myös R.S. line -versiona, joka suorastaan uhkuu urheilullisen SUV-auton tyyliä. Renault Sportin DNA:sta innoituksensa saaneessa uutuusmallissa yhdistyvät kestävyys ja hienostuneisuus: moottoriurheiluperinteen inspiroima ilmanohjain, mustalla kiiltovärillä toteutetut yksityiskohdat ja erityiset Silverstone-vanteet punaisilla korostepinnoilla. Takapuskurin muotoilu viimeistelee täysin uuden Arkanan dynaamisen luonteen.

 

Urheilullisuus sisäänrakennettuna

Renaultin tyyliin ARKANAn ohjaamo on erittäin tyylikäs. Parhaissa varustetasoissa on 10-tuumainen digitaalimittaristo ja kookas 9,3-tuumainen kosketusnäyttö. Matkustamossa on myös useita säilytyslokeroita ja saatavilla langaton älypuhelimen latausjärjestelmä. Arkanassa mukavuus ja ergonomia kulkevat käsi kädessä. Takamatkustajien mukavuuden takaa se, että jalkatila on yksi Arkanan kokoluokan suurimmista. Korin muodosta huolimatta tavaratila on kookas (513 litraa ja hybridissä 438 litraa). Varusteita ja kuljettajaa avustavia järjestelmiä Arkanaan on tarjolla runsaasti. Samalla ARKANA on Renaultin kolmas mallisarja, joka on saatavissa urheilullisena R.S. Line -versiona.

 

Ajotila valinnan mukaan – EASY LINK ja MULTI SENSE

Täysin uusi ARKANA mukautuu toiveisiisi ja voit määritellä ajokokemustasi mielesi mukaan. ARKANAn MULTI-SENSE-järjestelmä tarjoaa erilaisia  ajotapavalintoja yksilöllisen ajokokemuksen rakentamiseksi. Renaultin MULTI-SENSE-teknologia antaa mahdollisuuden muokata värillistä  tunnelmavalaistusta, jopa 8 värivaihtoehdon joukosta, ajotilavalintoja, sekä ilmastoinnin ja lämmityksen toimintatapaa ajotilanteen ja mielialan mukaan.

Kun olet istahtanut autoosi, Android Auto™- ja Apple CarPlay -järjestelmien tuella varustettu EASY LINK -järjestelmä tarjoaa käyttöösi yhteensopivan hallintamahdollisuuden älypuhelimesi multimedaisältöön. Autoon integroitu yhdistetyillä palveluilla varustettu navigointijärjestelmä kertoo sinulle koko ajan monipuolista tietoa liikenteestä: kuten vaikka mahdolliset ruuhkat tai vaaranpaikat. Automaattisen päivitystoiminnon ansiosta järjestelmäsi ja TomTom-kartta-aineisto päivittyvät automaattisesti uusimpaan versioon. Kaiken tämän lisäksi voit ladata matkapuhelimesi uudessa ARKANASSAssa langattomasti ollaksesi jatkuvasti yhteydessä koko maailmaan. *

 

ARKANA E-TECH Hybridin suunnittelussa lähtökohtana sähköistynyt voimalinja

Renault F1-maailmasta inspiraationsa saanutta hybriditeknologiaa hyödyntävä E-TECH-voimalinja yhdistää ajoakun, kaksi sähkömoottoria, polttomoottorin ja älykkään automaattisen monitoimivaihteiston, jonka ansiosta kaikki voimalähteet toimivat täydellisessä yhteistyössä. Myös polttomoottoriversio on sähköistetty, TCe 140 EDC-automaatti on varustettu mikrohybriditekniikalla.

Älykkään monitilavaihteiston ansiosta vaihteenvaihdot ovat lähes huomaamattomia. Moottorien ohjausjärjestelmä optimoi jatkuvasti niiden toimintaa säästääkseen energiaa ja pienentääkseen hiilidioksidipäästöä. Samalla kuitenkin pidetään huolta, että ajaminen on hauskaa. Järjestelmä valitsee jatkuvasti parhaan moottorien ja vaihteiden käytön teoreettisesti jopa 15 eri vaihtoehdosta. Kuljettajan ei kuitenkaan tarvitse välittää parametrien jatkuvasta laskennasta, sillä kaikki tapahtuu täysin automaattisesti ja lähes huomaamatta.

Uudella itselataavalla (regenerointi) hybridi-moottorilla on saavutettu vertaansa vailla oleva ajokokemus. Hybriditeknologiaa hyödyntävä E-TECH-voimalinja yhdistää ajoakun, kaksi sähkömoottoria, perinteisen polttomoottorin ja älykkään automaattisen monitoimivaihteiston. E-TECH -järjestelmä käyttää jatkuvasti tehokkaasti regeneroivaa jarrutusta akun lataamiseen. Testiolosuhteissa kaupungissa ajettaessa jopa 80 prosenttia ajasta on mahdollista edetä sähköllä, mikä vähentää CO2-päästöjä ja polttoaineen kulutusta (jopa 40 % asti).

 

VARAA KOEAJO

 

 

Renault - Heti toimitukseen - uudet autot