Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot Täysin uusi BMW X5 - Ajankohtaista Wetterillä

Täysin uusi BMW X5

BMW X5 - Täysin uusi BMW X5

Joukon johtaja. Saatavana nyt myös ladattavana hybridinä.

Täysin uusi BMW X5. Sen asema ja arvo on kirjoitettu keulaan – ylväs, vahva ja tyylikäs. Jäähdyttimen yksiosainen BMW-säleikkö antaa luvan aavistaa, millainen teho tästä autosta löytyy. Valonheittimien terävöitetty X-muotoilu ei jätä epäselväksi, kuka joukkoa johtaa. Uusimmalla tekniikalla varustettuna uusi BMW X5 on entistä turvallisempi ja suorituskykyisempi kaikenlaisilla teillä ja teiden ulkopuolella. Se kulkee edellä.

Ajamisen ilon ja käyttömukavuuden takaavat mm.

  • xOffroad-paketti ja siihen sisältyvä ilmajousitus
  • X-laserajovalot sinisillä elementeillä
  • Loistava liitettävyys ja avustinjärjestelmät
  • Nerokas tavaratilanhallinta

 


 

BMW X5:N ULKOPUOLEN JA SISÄTILOJEN MUOTOILU.

Tyypillisesti BMW X5 – jokainen yksityiskohta on statement. Alkaen auton keula, jota hallitsevat kookas, yksiosainen ja hieman kahdeksankulmamainen jäähdyttimen BMW-säleikkö, huomiota herättävät ajovaloyksiköt ja suuret ilmanottoaukot, paljastavat mistä on kyse: päättäväisyydestä 22-tuumaisilla kevytmetallivanteilla.
 

Sisätilat näyttävät parhaat puolensa Sky Lounge -panoraamalasikattoluukulla. Hienostuneet lasikoriste-elementit luovat ylellisyyttä ja Ambient-tunnelmavalaistus viihtyisän ilmapiirin. Ilmapiirin, jota voi yksilöidä Ambient Air -tuoksutusjärjestelmän neljällä luonnollisella tuoksulla. Erinomaisen äänentoiston ajomatkojen seuraksi tuottaa Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System -äänentoistojärjestelmä.

 

BMW X5 auton keula, jota hallitsevat kookas, yksiosainen ja hieman kahdeksankulmamainen jäähdyttimen BMW-säleikkö, huomiota herättävät ajovaloyksiköt ja suuret ilmanottoaukot, paljastavat mistä on kyse: päättäväisyydestä 22-tuumaisilla kevytmetallivanteilla.                    BMW uutuus X5

  BMW X5 sisätilat                 BMW X5 Sisätilat näyttävät parhaat puolensa Sky Lounge -panoraamalasikattoluukulla.

PERFECT MANAGEMENT.

BMW X5:n tavaratilan käyttömukavuus on täysin uutta tasoa. Kaksiosaisen takaluukun alempi ja ylempi osa voidaan avata ja sulkea sähkötoimisesti, joten tavaratilan kuormaaminen ja kuorman purkaminen on äärettömän vaivatonta. Comfort Access -järjestelmän yhteydessä takaluukun avaamiseen riittää jalan heilauttaminen takapuskurin alla. Tavaratilapaketti varmistaa hyvän järjestyksen ja turvallisuuden: Takaluukun avaamisen myötä tavaratilan sähkötoiminen peite avautuu myös, ja napin painalluksella peite kätkeytyy tavaratilan välipohjan alle. Integroidut liuku- ja liukuestekiskot pitävät tavarat ajon aikana turvallisesti paikallaan.

 

BMW X5 xDrive45e - kolme kertaa lisää toimintamatkaa.

Kun haluat tilaa kaikelle ja kaikille – ja vähän ylikin. Uudessa BMW X5 xDrive45e -autossa moottoreiden yhteisteho on peräti 394 hevosvoimaa ja toimintamatka pelkällä sähköllä ajettaessa on jopa 75 kilometriä – kolme kertaa enemmän kuin edeltäjällään. Sen ilme on tunnusomaisen urheilullinen, tehokkuus  ainutlaatuinen ja suorituskyky maastossa huippuluokkaa. Voit siis mennä minne haluat ja milloin haluat.

 

Itsevarmuus on sähköistävää. Sen, joka haluaa ottaa johtoaseman kestävän kehityksen ja vastuullisuuden saralla, on tuotava tulevaisuuteen suuntautuvat tekniikat kadulle. BMW X5 xDrive45e iPerformance näyttää tietä itsevarmasti BMW EfficientDynamicsin eDrive-tekniikan myötä. Tulos: enemmän tehoa, parempi kiihtyvyys, pidemmät toimintamatkat, huomattavasti alhaisempi polttonesteen kulutus ja entistä pienemmät päästöt. Ladattavalla BMW X5 -plug-in-hybridillä ajettaessa tunteita ei rajoita mikään.

 

Älykkäästi taloudellisempi. Ladattava BMW X5 -plug-in-hybridi vie sinut kohti uusia horisontteja, sillä pelkällä sähköllä ajamisen toimintamatka on nykyään 80 km. Tämän on mahdollistanut BMW iPerformance -konsepti, jossa älykkäällä energianhallinnalla on keskeinen rooli. Se koordinoi kaikkien voimanlähdekomponenttien yhteistoiminnan ja optimoi hybridivoimanlähteen hyötysuhteen ennakoivalla käyttöstrategialla. Tällöin esimerkiksi navigoinnin tietoja käytetään ajettavan reitin laskentaan siten, että sähkömoottorin käyttö ja korkeajänniteakun lataaminen saadaan parhaiten suunniteltua. BMW X5 xDrive45e iPerformance -mallissa on lisäksi erilaisia käyttötiloja, joilla kuljettaja voi vaikuttaa merkittävästi todelliseen polttonesteen kulutukseen. Korkeajänniteakun lataaminen onnistuu helposti kotitalouspistorasiaa, BMW i Wallbox -seinälatausasemaa tai matkan varrella olevaa julkista latauspistettä käyttäen.

 

VARAA KOEAJO

 

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot