Etusivu Uudet autot Dacia - Uudet autot Dacialta rahoitustarjous koko mallistoon - korko 2,9%+kulut

Dacialta rahoitustarjous koko mallistoon - korko 2,9%+kulut

Dacia Sandero ja Sandero Stepway - korkotarjous 2,9% + kulut

Dacialta rahoitustarjous koko mallistoon - korko 2,9%+kulut

Koko mallistoon nyt saatavilla edullinen korkotarjous 2,9% + kulut. Hyvä valikoima autoja saatavilla nopeasti, jopa parissa viikossa – valitse tarpeidesi ja makusi mukaan!  Kysy ajantasainen saatavuustilanne lähimmältä Wetteriltä.

 

Soita ja kysy lisää Dacia -myynnistämme!

Oulu, puh. 020 7788 290 

Kemi, puh. 020 7788 880 

Kajaani, puh. 020 7788 480

Rovaniemi, puh. 020 7788 315

Ylivieska, puh. 020 7788 882

 


 

Dacia Jogger

Dacia Jogger

Jopa 7-paikkainen Dacia Jogger

Uusi Jogger on ainutlaatuinen yhdistelmä ominaisuuksia, joiden ansiosta se on erittäin monikäyttöinen ja käytännöllinen. Joggeriin mahtuu kaikki, on kyydissä sitten perhe, lemmikit tai vaikka harrastusvälineet. Jogger on saatavilla joko 5-paikkaisena, erittäin tilavana farmarina, tai 7-paikkaisena versiona, josta voi tarpeen mukaan muokata 5-, 6- tai 7-paikkaisen. Voimanlähteenä Joggerissa on taloudellinen ja pirteä 110 hv bensaturbo ja maavaraa on reilusti, 20 senttimetriä. Nyt ennakkomyynnissä myös automaattivaihteinen Jogger HYBRID 140, joka latautuu kätevästi itsestään ajon aikana.

 

Euroopan ostetuin auto* Dacia Sandero todistaa, että edullinen auto voi olla kaikkea muuta kuin tylsä

Dacia Sandero - Hintaansa suurempi 

Euroopan ostetuin auto* Dacia Sandero todistaa, että edullinen auto voi olla kaikkea muuta kuin tylsä. Sanderon virtaviivainen, erottuva ja voimakas muotoilu sekä modernit, Dacialle tunnusomaiset valot luovat autolle upean ilmeen, josta voit nauttia joka päivä. Muotoilun yksityiskohdat, säilytystilat ja auton varustelu on kokonaisuudessaan suunniteltu käytännöllisyyttä ja helppokäyttöisyyttä ajatellen. Sanderossa on aina pirteä ja energiatehokas bensiiniturbomoottori, jonka yhteyteen on saatavilla joko manuaali- tai automaattivaihteisto (jälkimmäinen saatavilla vain aiemman malliston autoissa, niin kauan kuin autoja riittää).

 

Dacia Sandero Stepway

Crossover, jossa on asennetta.

Dacia Sandero Stepway on auto, johon ihastut heti ensi silmäyksellä. Näyttävä keula, tyylikkäät kevytmetallivanteet ja korkea, lähes 20 senttimetrin suuruinen maavara tuovat Sandero Stepwaylle reilusti luonnetta. Dacian tunnistettava, Y-kirjaimen muotoinen valokuvio sekä LED-ajovalot* edessä valaisevat matkasi tehokkaasti. Sandero Stepwayn taloudellinen ja pirteä bensiiniturbomoottori tuo mukavuutta ajamiseen ja sen yhteyteen voit valita joko manuaali- tai automaattivaihteiston. Ajeletpa sitten taajamassa tai sen ulkopuolella, Sandero Stepwayn älykkäät ja käytännölliset monitoimikattokaiteet ovat nerokas apu kaikenlaisten harrastusvälineiden kuljettamiseen.

 

Dacia Duster

Täysin uusi Dacia Duster 

 Käytännöllinen ja monikäyttöinen, täysin uusi 3. sukupolven Duster - rahoituskorko nyt 2,9%

Dacia Duster on todellinen menestystarina – tällä suositulla järkiautolla on maailmanlaajuisesti jo yli kaksi miljoonaa käyttäjää.

 

Duster-mallistoon saadaan uutuutena hybridi, joka on automaattivaihteinen ja latautuu kätevästi ajon aikana. Duster HYBRID on aina etuvetoinen.

HYBRID 140 on Dacia Joggeristakin tuttu 140 hevosvoiman tehoinen nykyaikainen täyshybrid-voimalinja. Nauti mukavasta ja helposta ajamisesta ilman lataamisen vaivaa - Duster HYBRID 140:n ajoakku latautuu itsestään ajon aikana. Taajama-ajossa Duster HYBRID 140 kulkee sähköllä jopa 80 % ajasta, jolloin polttoaineen säästö vastaavaan bensiinimoottoriin verrattuna on jopa 40 %.

  • 140 hv täyshybridi (vain etuvetoisena)
  • 4x4 ja ajotilan valitsin
  • 6 YouClip -varusteiden kiinnityskohtaa
  • 10" kosketusnäyttö

Taloudellinen HYBRID 140 -voimalinja tuo etuvetoiseen Dusteriin seuraavat ominaisuudet:

  • Helppoa ja mukavaa ajamista
  • Automaattivaihteisto
  • Liikkeellelähtö sähkön voimin
  • Jopa 80 % sähköistä liikkumista taajamassa
  • Polttoainetehokkuus ja entistä alhaisemmat CO2-päästöt

Aito maasturi 

Huippuluokan maastokyvyt, kuten aina ennenkin. Suuri 217 mm maavara ja yli 30° lähestymiskulma, sekä nelivedon mainio etenemiskyky tekevät Dacia Dusterista aidon järkimaasturin. Käytännöllisyys korostuu myös materiaalivalinnoissa: Dusterin pinnat ovat materiaalia, joissa naarmut eivät heti näy. Rengaskaarien suojat on valmistettu täysin uudesta kierrätysmateriaalista nimeltä Starkle®.

Neliveto on saatavilla TCe 130 -bensiiniturbomoottorin ja 6-portaisen manuaalivaihteiston yhteydessä.

Tehty maastoon

Nelivetoinen Duster kulkee kaikkialle – nelivetokytkimessä on valittavana entistä enemmän eri olosuhteisiin tarkoitettuja toimintoja.

 

TUTUSTU DACIA MALLISTOON

 


*Kertaluoton rahoitusesimerkki: Dacia Sandero TCe 90 Essential, 18 499 €, käsiraha/vaihtoauto 2 000 €, rahoitettava osuus yht. 16 844 €. Rahoitusaika 60 kk, avausmaksu 345 €, käsittelymaksu 14 € /erä, korko 2,9 %, kk-erä 226,38 €, viimeinen suurempi erä 6 000 €. Luottokustannukset yht. 3 076,34 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 19 342,52 €, luottohinta 21 342,52 € ja todellinen vuosikorko 5,19 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Korkotarjous koskee uusia asiakastilauksia. Autot tulee rekisteröidä 30.6.2024 mennessä. Palvelun tuottaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7 B, 00100 Helsinki.

Dacia - Heti toimitukseen - uudet autot