Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Ylenpalttisesti varusteltu KONA Electric Premium Award Edition -juhlamalli

Hyundai KONA Electric -juhlamalli

Hyundai KONA Electric  -juhlamalli 

Hyundai KONA Electric  -juhlamalli 

Parasta vastinetta rahalle.

 • Metalli- tai helmiäisväri 0 €

 • Korkotarjous 1,99% + kulut

 

 

Hyundai KONA Electric Premium Award Edition -juhlamalli

Yhteensä 57 suomalaista autoalan journalistia äänesti tämän vuoden parasta autouutuutta, ja 32 automallin joukosta voittajaksi valikoitui täysin uusi Hyundai KONA Juhlistaaksemme arvostettua Vuoden Auto Suomessa 2024 -voittoa tuomme suomalaisille asiakkaille tarjolle ylenpalttisesti varustellun KONA Electric Premium Award Edition -juhlamallin.

 

Vuoden Auto Suomessa -finalisteista Hyundai KONA tarjosi kaikkein parasta vastinetta rahalle, ja nyt sitä saa vielä enemmän. Täyssähköinen Hyundai KONA -juhlamalli yli 500 kilometrin toiminta­matkalla ja huippuvarustelulla. Vuoden Auto Suomessa 2024 voittaja on Hyundai – ja malli KONA. 

KONA Electric Premium Award Edition 65 kWh 217 hv 50 590 €. Hinta sisältää 600 € toimituskulun.

 

Katso Hyundai KONA hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 


 

Tärkeimmät Premium-varusteet:

 • V2L-virran ulosotto
 • Tuulilasin HUD-heijastusnäyttö
 • 360-asteinen kamerajärjestelmä
 • Katvealuetta valvova kamera, näyttö mittaristossa
 • Digital Key -ovien avaus ja sulkeminen, käynnistys sekä avaimen jakamistoiminto (3 kpl)
 • BOSE Premium -äänentoistojärjestelmä
 • Istuinten kangas- ja nahkaverhoilu, etuistuimet sähkösäädöin
 • Törmäyksenvälttämisavustin peruutettaessa
 • Katvealueen törmäyksen välttämisavustin
 • Peruutustutkat edessä, takana ja sivuilla
 • Sisätilan tunnelmavalaistus ja E-Active Sound -ajoäänijärjestelmä
 • OTA Over-the-Air -päivityspalvelu
 • 12,3″ ccNC-tietoviihdejärjestelmä ja 12,3″ digimittaristo
 • Älykäs sähköinen tavaratilan luukku

 

 


 

Uusi KONA Electric on kasvanut edelliseen mallisukupolveen nähden huimasti.

Runsaan Premium-varustelun lisäksi saat juhlamalliin veloituksetta

 

 • Harjatun alumiininväriset peilinkuoret
 • Etuovien tunnelmavalot ja kynnyslistat
 • Valitsemasi metalli- tai helmiäisväri veloituksetta
 

Kokoluokkaansa suuremmat sisätilat

Uusi KONA Electric on kasvanut edelliseen mallisukupolveen nähden huimasti. Takamatkustajille on tarjolla 7,7 senttimetriä enemmän jalkatilaa. Hartiatila on sekin kokoluokkansa suurin. Takaistuinten selkänojat taittuvat käytännöllisesti 40:20:40-suhteessa, ja tavaratila on kasvanut 30 prosentilla 466 litraiseksi. Myös edessä konepellin alla on nyt näppärä suljettava 27 litran tavaratila.

 

Koko perheelle sopiva

Uusi KONA Electric on aidosti perhekäyttöön soveltuva sähköauto. Avara ja tyylikäs matkustamo on täynnä käytännöllisiä yksityiskohtia ja säilytysratkaisuja. Takana tasainen lattia tekee myös keskipaikasta käyttökelpoisen.

Muunneltava tavaratila

KONAn 466 litran tavaratilaan mahtuu vaivattomasti monenlaiset harrastusvälineet. Näppärästi 40:20:40-suhteessa taittuvat selkänojat mahdollistavat pitkien esineiden kuljettamisen yhdessä 4 matkustajan kanssa.

Avain ranteessasi ja puhelimessasi

Hyundai Digital Key 2 Touch -ominaisuuden myötä auton avaaminen, lukitseminen ja käynnistäminen onnistuu turvallisesti yhteensopivalla älypuhelimella ja -kellolla. Auton käyttöoikeuden voi jakaa kolmelle käyttäjälle yhtäaikaisesti.

Teknisesti huippuedistyksellinen ja taloudellinen

Hyundai KONA Electric on pienikulutuksinen täyssähköauto jopa 514 kilometrin toimintamatkalla (yhdistetty WLTP). Auton huoltoväli on 2 vuotta tai 30 000 kilometriä.

KONA Electric Premium Award Edition pitää sisällään suuren määrän huippuedistyksellisiä kuljettajaa avustavia mukavuus- ja turvallisuusjärjestelmiä.

Akuston esilämmitys ennen pikalatausta

Autossa on akuston esilämmitys, joka nopeuttaa pika- ja suurteholatausta kylmissä olosuhteissa. Voit kytkeä toiminnon manuaalisesti päälle, tai antaa auton lämmittää akun matkan aikana, kun navigaattorin määränpääksi on asetettu suurteholaturi.

Laajasti OTA-päivitettävä

KONA on mahdollista päivittää ohjelmistojen osalta etänä ilman huoltokäyntejä OTA-päivityksinä (Over-the-Air). Uusi ccNC-tietoviihdejärjestelmä koostuu 12,3″ kosketusnäytöstä sekä 12,3″ digitaalisesta mittaristosta.

Virtaa myös ulospäin

Hyundai on harvoja automerkkejä, jonka sähköautot kykenevät antamaan virtaa myös ulospäin. Vehicle-to-Load (V2L) -toiminta pystyy antamaan virtaa ulospäin jopa 3,6 kW:n teholla. Se toimii auton ulkopuolella latausporttiin liitettävän adapterin avulla, ja sisätiloissa takajalkatilan pistokkeen kautta.

 

 

Kona Electric Premium Award Editionia tarjolla rajoitettu kampanjaerä – ei tehdastilauksia.

Rahoitusesimerkki: Auton hinta 50 590 €, käsiraha 3 000 €, rahoitettava osuus 47 939 € (sis. perustamis­kulun 349 €), rahoitusaika 84 kk, käsittelymaksu 14 €/erä, korko 1,99 %, kk-erä 499 €, poikkeava viimeinen erä 11 911,76 €. Todellinen vuosikorko 2,7 %. Luotto ja luottokustannukset yhteensä 52 883,65 €. Rahoitustarjous voimassa uusiin asiakastilauksiin 31.5.2024 saakka. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. 

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot