Etusivu Uudet autot Renault - Uudet autot Täysin uusi Renault Clio - Ajankohtaista Wetterillä

Renault Clio E-Tech Full Hybrid

Renault Clio E-Tech Full Hybrid

Renault Clio - Uusi auto, sama vahva energia!

Uusi Renault Clio E-Tech full hybrid ilmentää Clion uutta energiaa. Renaultin uudelleen luotu identiteetti näkyy sporttisessa esprit Alpine versiossa ja ilmeikkäissä valoissa. Sisältä löytyy biopohjaisia ja kierrätettyjä materiaaleja, mukavuutta ja yhdistettävyyttä! Clion molempia käyttövoimia yhdistää yksi asia: erinomainen suorituskyky ja taloudellisuus.

  • Entistä sporttisempi muotoilu
  • Jopa 20 aktiivista kuljettajaa avustavaa järjestelmää
  • Uusi esprit Alpine E-Tech full hybrid 145 hv
  • Jopa 900 km toimintamatka (WLTP)

 

Katso Renault Clio hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää Renault -myynnistäämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 


 

 Muotoilu ja ominaisuudet

Uusi etusäleikkö, Renaultin logon muotoja mukailevat päiväajovalot ja etu- ja taka-ajovalot on toteutettu kokonaan LED-teknologialla. Uusi Renaultin symboli keulalla ja mustat yksityiskohdat ulkopuolen typografiassa. Jopa 10 tuuman digitaalinen mittaristo ja 9,3 tuuman Easy Link -multimediakosketusnäyttö. Uutena sisäverhoilu sekä oven ja kojelaudan pinnat on tehty jopa 60% kasvikuiduista. Lisäksi esprit Alpine versiossa on tyylikkäät symboliset 17 tuuman timanttihiotut kevytmetallivanteet.

 

Esprit Alpine

Esprit Alpine ilmentää terävää siirtymää jännittävän uuden muotoilun pariin. Mallista löytyy veistokselliset kyljet, entistä leveämpi tumma krominen etusäleikkö ja uudet täys-LED-ajovalot, jotka on suunniteltu muistuttamaan puolikasta timanttia. Esprit Alpine malli herättää sporttisuuden uuteen eloon. Ulkopuolelta löytyy tunnusomaiset 17 tuuman kevytmetallivanteet, symbolinen F1 etusiiven inspiroima harmaa helma ja tunnus kyljessä. Sisältä löytyvät tunnusominaiset verhoilun yksityiskohdat, kuten kirjaillut Alpine -logot, erottuvat siniset tikatut ompeleet ja Ranskan lippu. Punaiset, valkoiset ja siniset tikkaukset ohjauspyörässä kunnioittavat osaltaan esprit Alpinen historiallista perintöä.

 

Matkustamisen mielekkyys ja tavaratilat

Renault Clio E-Tech full hybridissä toteutuu täydellinen kultainen keskitie matkustusmukavuuden ja tavaratilan koon välillä. Voit muokata tiloja kunkin hetken tarpeidesi mukaan. Voit lisätä tilaa helposti kaatamalla takapenkit, joko 1/3 tai 2/3 suhteessa. Saavutat 301 litran tavaratilasta jopa 979 litran tavaratilan taittamalla alas kaikki 3 takapenkkiä.

 

Digitaalinen mittaristo ja multimedianäyttö

Kulloiseenkin tarpeeseen muokattavissa oleva digitaalinen jopa 10 tuumainen* mittaristo antaa kuljettajan valita mitä mittaristossa näkyy ajon aikana. Jopa 9,3 tuumainen* Easy Link -multimediakosketusnäyttö yhdistetyillä palveluilla mahdollistaa esimerkiksi yhdistetyn TOMTOM navigaation ja sen automaattisten karttapäivitysten hyödyntämisen veloituksetta ensimmäisen 3 vuoden ajan. Voit yhdistää puhelimesi multimedialaitteeseen hyödyntäen Android Auto™ and Apple CarPlay™* älypuhelimen peilausta.


 

Kuljettajaa avustavat järjestelmät ja human first program

Renaultin human first -ohjelma tarjoaa turvaksesi jopa 20 edistyksellistä ja innovatiivista ajoavustinjärjestelmää.

 

Älykäs mukautuva vakionopeudensäädin

Tämä esprit Alpine -mallista löytyvä ominaisuus analysoi liikennettä ennakoidakseen ajotilanteita ja mukauttaakseen nopeutta. Järjestelmä tunnistaa edessä ajavan ajoneuvon ja jos etäisyys kutistuu liikaa, järjestelmä palauttaa turvallisen etäisyyden jarruttamalla sopivan verran.

 

Automaattinen hätäjarrutus

Uusi Clio suojelee sinua ja muita tiellä liikkujia. Auto varoittaa, jos edellä ajoneuvo jarruttaa äkillisesti tai jalankulkija/pyöräilijä lähtee ylittämään tietä. Järjestelmä pystyy myös tekemään automaattisen hätäjarrutuksen.* Näiden lisäksi Cliossa myös jopa 17 muuta kuljettajaa avustavaa järjestelmää kiitos Renaultin human first -ohjelman.

 

* Vaikka ajamisen avustavat järjestelmät ovatkin kehittyneitä, auton varusteet ovat aina ajamisen apujärjestelmiä. Kuljettaja on aina täysin vastuussa ajoneuvon ajamisesta. Olosuhteiden vaihtelut, kuten pakkanen, lumi, jää, sade ja muut ulkopuoliset tekijät voivat vaikuttaa auton toimintaan ja lisälaitteisiin ja jopa estää niiden toiminnan. Toiminnot ja ominaisuudet varustetason mukaan vakio- tai lisävarusteita.

 

Renault - Heti toimitukseen - uudet autot