Etusivu Uudet autot Škoda - Uudet autot ŠKODA SUPERB - Ajankohtaista Wetterillä

ŠKODA SUPERB

ŠKODA SUPERB

Panosta aidosti merkityksellisiin asioihin. Tyylikäs ja näyttävä ŠKODA SUPERB edustaa luksusta ilman kuluneita kliseitä. Sen hienostunut muotoilu, nerokkaat yksityiskohdat ja ajonautinnon viimeistelevät teknologiat tarjoavat arjen ylellisyyttä
hieman vaativampaankin makuun. SUPERB tekee vaikutuksen asioilla, joilla on aidosti merkitystä.

 

Soita ja kysy lisää ŠKODA -myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

 

Luksusta ovat aidosti merkitykselliset asiat

Ylellisyys ei tarkoita kimallusta ja kultaa. Se tarkoittaa aidosti merkityksellisten asioiden etsimistä ja niihin panostamista. Uusi ŠKODA SUPERB on auto, joka edustaa luksusta ilman kuluneita kliseitä. Hienostunut muotoilu, mukavuutta parantavat teknologiat ja tinkimätön käytännöllisyys – tämä auto tekee vaikutuksen asioilla, joilla on aidosti väliä. SUPERB pystyy täyttämään vaativimmatkin toiveet koskien auton ulkonäköä ja varusteita: ylellisimmin varusteltu LAURIN & KLEMENT -versio, tyylikäs SPORTLINE-malli ja vankka SCOUT-malli vakuuttavat ainutlaatuisuudellaan. Sitä on Simply Clever. Sitä on ŠKODA.

 

Uudessa Superbissa hienostuneisuus ja harmonia kohtaavat toisensa. Uudella tavalla muotoiltu etupuskuri ja jäähdyttimen säleikkö yhdessä ajovalojen kanssa antavat keulalle dynaamisen määrätietoisen ilmeen. Uudenlaiset sumuvalot ovat perimmäisen tehtävänsä ohella myös muotoilun avainroolissa.

 


 

Sisätilat

Superbissa on lukuisia lokeroita, taskuja ja telineitä, joiden ansiosta sisätila pysyy ylellisen siistinä. Tavarat pysyvät turvallisesti paikoillaan häviämättä tai rikkoutumatta, eivätkä nesteet pääse läikkymään.

 

JUMBO BOX -KYYNÄRNOJA

Etuistuinten välissä sijaitsevan Jumbo Box -kyynärnojan sisällä on tilava tavaralokero. Voit esimerkiksi sijoittaa sinne elektroniset laitteesi turvallisesti tai jäähdyttää sitä, jolloin evääsi säilyvät raikkaina. Keskikonsolista löytyy myös kaksiosainen Easy Open -mukiteline.

HANSIKASLOKERO

Etumatkustajan puolella kojelaudassa sijaitseva säilytyslokero on myös jäähdytettävissä silloin, kun ilmastointi on päällä.

 

Tavaratila

Tavaratilan koko nostaa Škodan lippulaivamallin totutusti oman autokokoluokkansa kärkeen. Combin tavaratilan tilavuus on 660 litraa tai 1 950 litraa takaistuimen selkänojat eteen käännettyinä. Liftback-mallissa vastaavat tilavuudet ovat 625 ja 1 760 litraa. Pelkkä tilan kasvattaminen ei kuitenkaan riitä, ellei samalla paranneta myös käytännöllisyyttä. Siksi olemme lisänneet Simply Clever -ratkaisuja, jotka helpottavat tavaratilan käyttöä edelleen.

 


 

Turvallisuus 

Travel Assist Low- ja High -ajoavustinkokonaisuudet kokoavat yhteen useita eri avustinjärjestelmiä ja toimintoja varmistaen erinomaisen turvallisuuden ja ajomukavuuden, missä ikinä ajatkin. Maksimaalisen turvallisuuden varmistamiseksi kuljettajan täytyy jatkuvasti valvoa Travel Assist -avustinkokonaisuuden toimintaa. Tätä varten avustinkokonaisuudella varustetussa autossa on kapasitiivinen ohjauspyörä. Ohjauspyörässä oleva kapasitiivinen kerros pystyy tunnistamaan kuljettajan otteen ohjauspyörästä toimien siten järjestelmän vuorovaikutteisena rajapintana. Jos kuljettaja ei ohjaa autoa, otetunnistuksellinen kapasitiivinen ohjauspyörä havaitsee sen, ja auto varoittaa kuljettajaa.

 

Tutustu ŠKODA SUPERB hinnastoon.

 

Škoda - Heti toimitukseen -uudet autot