Etusivu Uudet autot Škoda - Uudet autot Uusi Škoda Superb Combi

Uusi Škoda Superb Combi

Uusi Škoda Superb Combi

Uusi Škoda Superb - eleganssin ja ylellisyyden täydellinen sulauma. Škoda Superb Combi on aina tunnettu väljistä sisätiloista ja suuresta tavaratilasta. Kun niihin yhdistetään uusin tekniikka, lukuisat innovatiiviset ratkaisut ja runsaat liitettävyysmahdollisuudet, Superb Combiin voit luottaa kaikissa tilanteissa, niin työmatkoilla kuin perheen lomareissuillakin. Superb Combi on täynnä uusinta tekniikkaa, josta hyödyt ja joka tarjoaa elämyksiä aina autolla ajaessasi. 

Uudessa Superbissa on kuusi moottorivaihtoehtoa. Kevythybriditekniikkaa hyödyntävässä 1.5 TSI -bensiinimoottorissa on tehoa 110 kW (150 hv), ja 2.0 TSI -bensiinimoottoriversiot ovat tehoiltaan 150- ja 195-kilowattiset (204 ja 265 hv). Tehokkaasta ja taloudellisesta 2.0 TDI -dieselmoottorista ovat tarjolla tehoversiot 110 ja 142 kW (150 ja 193 hv). Kuudes voimalinjavaihtoehto on ladattava hybridi, jossa on 1.5 TSI -bensiinimoottori ja sähkömoottori. Järjestelmän suurin yhteisteho on 150 kW (204 hv). Ladattavan hybridin WLTP-toimintamatka sähköllä jopa yli 100 km.
 

Katso Škoda Superb Combi -hinnasto.

Tutustu myös Škoda Superb Sedan -malliin.


Soita ja kysy lisää ŠKODA -myynnistämme!

Kemi, puh. 020 7788 880

Mikkeli, puh. 020 7788 571

Oulu, puh. 020 7788 902 

Rovaniemi, puh. 020 7788 360

Ylivieska, puh. 08 4133 201
 


 

Superb Combin ulkopuoli ja tekniikka

Vankat mittasuhteet ja teräväpiirteidet linjat, sirot ajovaloyksiköt, Dark Chrome -yksityiskohdat ja jopa 19-tuumaiset kevytmetallivanteet luovat edukseeen erottuvan, nykyaikaisen ja dynaamisen korimuotoilun, josta Superb Compin tunnistaa välittömästi Škodan lippulaivamalliksi.Huippumallisten ErgoSeat-etuistuimien hieronta- ja tuuletustoiminnot, kolmialueinen Climatronic-automaatti-ilmastointi ja monet muut mukavuuden varusteet tekevät ajoelämyksestä aidosti upean. 

Matrix LED- ajovalot ja jäähdyttimen säleikkö saavat Superb Combin näyttämmän yksinkertaisesti häikäisen tyylikkäältä. Aerodynaamisesti optimoitu kattolinja ja venytetty kattospoileri piirtävät Superb Combille edukseen erottuvan siluetin. Dynaamisen modernia korimuotoilua korostavat vahva vyötärölinja ja matalat hopean väriset kattokaiteet. Silot LED-takavalot dynaamisin vilkuin ja uusi Škoda-logo ovat Superb Combin perän hallitsevat yksityiskohdat.

Turvallisuuden suhteen emme tee kompromisseja. Edistyksellisimmät kuljettajan ja matkustajien turvana, auttaen välttämään törmäyksiä. Jos törmäys kaikesta huolimatta tapahtuu kuljettajaa ja matkustajia suojaa 10 turvatyynyä, ja apua soittaa eCall-hätäpuhelujärjestelmä.


Kekseliäästi toteutetut ja suuret sisätilat

Kuljettajan paikkaa hallitsee monitoimiohjauspyörä, jonka keskikoristeena on uusi 2D Škoda -logo. Ohjauspyörän koristeosat ovat tyylikkäästi Dark Chrome -viimeistellyt. Tietoviihdejärjestelmän vapaasti seisova kosketusnäyttö on sijoitettu kojelaudan keskelle ja mainiosti kuljettajan ulottuville. Automaattivaihyeiston valitsin on siirretty ohjauspyörän viereen, joten keskikonsolista on saatu väljä ja selkeälinjainen kokonaisuus. Koelaudan ja oviverhousten tunnelmavalaistus lisää sisätilojen kutsuvuutta entisestään.
 

Tilaa perheelle ja kavereille

Tässä autossa perheesi ja ystäväsi nauttivat kokonaisvaltaisesta mukavuudesta. Kaikki matkustavat ylellisyydestä ja väljistä tiloista nauttien. Lapsia varten autossa on lastenistuimien Isofix-kiinnikkeet ulommilla takaistuinpaikoilla ja etumatkustajan istuimessa. 
 

Suuri tavaratila

Super Combissa ei tarvitse miettiä, onko jotakin jätettävä kotiin, sillä mukaan mahtuu kaikki tarpellinen. Tavaratilaa on 690 litraa, ja takaistuimen selkänojat eteen taittamalla tila suurenee hulppeaan 1920 litraan. Super Combin tavaratila onkin yksi autokokoluokkansa suurimmista.
 

Tärkeät tiedot suoraan näkökentässä

Saatavilla oleva Head Up -tuulilasinäyttö heijastaa ajonopeuden, navigoinnin opastuksen ja muita tärkeitä tietoja tuulilasille. Kooltaan 10-tuumaisessa digitaalisessa mittaristossa on tarjolla jopa viisi erilaista näkymää, joiden sisälstö on valittavissa ja mukautettavissa.
 

Innovatiiviset ratkaisut tietoviihdenäytön yläpuolella

Superb Combin tietoviihdenäytön alapuolelle sijoitetuissa kolmessa kierrettävässä ja painettavassa Smart Dials -säätimessä on näppärästi omat pienet näyttönsä. Näillä säätimillä on kätevä säätää ilmastointia, äänenvoimakkuutta, kartan zoomausta ja monia muita auton toimintoja. 
 

Taivas rajana

Panoraamakattoikkuna korostaa sisätilojen valoisuutta, väljyyttä ja ilmavuutta. Se on kaksiosainen:; etummainen osa voidaan avata joko osittain tai kokonaan. Superb Combin mainon matkustusmukavuuden varmistamiseksi panoraamaikkunan lasi on tummennettu. Se eristää tehokkaasti lämpöä ja valoa, varmistaen siten matkustamon optimaalisen lämpömukavuuden ja valoisuuden. 
 

Säilytystilat ja Simply Clever -ratkaisut

Superb Combissa on reilut tilat kaikille matkustajille ja suuri tavaratila, mutta myös runsaasti käytännöllistä lokerotilaa automatkoilla tarvittaville pienemmille tavaroille. Luonnollisesti Super Combissa on monia Simply Clever -ratkaisuja, jotka helpottavat auton päivittäistä käyttöä.
 

Laatu ja vastuullisuus käsi kädessä 

Superb Combin sisustus on kauttaaltaan huolella suunniteltu ja ensiluokkaisesti valmistettu käyttäen korkealaatusia materiaaleja, joiden valinnassa on erityisesti panostettu vastuullisuuteen ja luonnonvarojen säästämiseen. Siksi esimerkiksi sisustuksen ruskean Suite-designvalinnan nahka on värjätty oliivinkäsittelyssä käytetyllä vedellä. Kaikkien designvalintojen kangasverhoiluosat on valmistettu kierrätetystä polyesteristä. Myös sateenvarjo ja jäärappa on valmistettu kestävän kehityksen materiaaleista.  
 


 

Superb Combi iV - ladattava hybridi

Koe miten hienosti sähkömoottori ja polttomoottori ja polttomoottori yhdistävät voimansa ja nauti lataushybriditekniikan mahdollisuuksista. Ajomatkasi mukaan voit ajaa joko pelkästään sähköllä paikallisia pakokaasupäästöjä tuottamatta tai tarvittaessa myös polttomoottorin avulla.

Sähkömoottorilla ja suurella 25,7 kWh:n litiumioniakulla päästään paikallisia päästöjä tuottamatta jopa yli 100 kilometrin WLTP-toimintamatkaan. Se riittää enemmän kuin hyvin päivittäiseen kaupunkiajoon ja työmatka-ajoon. Tarvittaessa taival taittuu 45-litraisen polttoainesäiliön turvin bensiinillä ja 1.5 TSI -bensiinimoottorilla satoja kilometrejä, ja käytettävissä on yhteistohoa jopa 150 kW. Maksimaalisen ajomukavuuden takaa kuusivaihteinen DSG-vaihteisto. Lisäksi se parantaa taloudellisuutta ja pienentää auton polttoaineen kulutusta sekä CO2-päästöä.
 

Lataushybriditekniikka

Vakiovarustukseen sisältyvä ajoasetuksen valinta Driving Mode Select tarjoaa kolme käyttötilaa ladattavan hybridiauton ominaisuuksien hyödyntämiseen parhaalla mahdollisella tavalla.

E-mode: Auto liikkuu pelkästään sähköllä
Hybrid: Elektroniikka säätää automaattisesti bensiinimoottorin ja sähkömoottorin yhteistoiminnan
Sport: Tarkoitettu dynaamiseen ajamiseen, jolloin bensiinimoottorin ja sähkömoottorin jatkuva yhteisteho om mahdollisimman suuri. 


Valitse haluamasi latauspaikka

Superb Combi iV -mallin akun voi ladata kotona esimerkiksi yön aikana joko tavallisesta kotitalouspistorasiasta tai sitä tehokkaammin ja nopeammin kotilatauslaitteella. Akkua ladataan sähköverkosta saatavalla vaihtovirralla (AC). Näihin lataustapoihin tarvitaan erilaiset latauskaapelit, joille on kätevä säilytystila tavaratilassa. 

Akun lataaminen matkan päällä onnistuu helposti julkisista latauspisteistä - esimerkiksi työpaikalla, kaupan pihassa, pysäköintitalossa tai ostoskeskuksessa. Super Combi iV:n nopein lataustapa on tasavirtalataus (DC) jopa 50 kW:n teholla.

Akkua saa ladattua myös ajon aikana. Jarrutusenergian talteenotossa auton liike-energiaa muutetaan nopeutta hidastaessa sähköksi, joka varastoidaan akkuun. Tämä hyödyntää tehokkaasti energiaa ja auttaa pidentämään Superb Combi iV:n toimintamatkaa lataamalla akkua ajon aikana. 
 


 

Škoda - Heti toimitukseen - uudet autot