Uusi Škoda Kodiaq

Uusi Škoda Kodiaq

Anna uuden Škoda Kodiaqin herättää uteliaisuutesi ajattoman tyylikkäällä muotoilulla, edistyksellisellä tekniikalla, huippuluokan avustinjärjestelmillä ja runsailla liitettävyysmahdollisuuksilla. Kaksi bensiini- ja kaksi dieselmoottoria käsittävän moottorivalikoiman tehot ovat välillä 110 ja 150 kW (150 ja 204 hv). Nyt Kodiaqista ensimmäistä kertaa tarjolla myös ladattava hybridi. Pelkästään sähköllä ajaessa se yltää jopa yli 100 kilometrin WLTP-toimintamatkaan.

Tehokkaimpien moottorien yhteydessä on neliveto, ja kaikissa uusissa Kodiaq-malleissa on vakiona DSG-automaattivaihteisto. Kevythybridimoottorissa 1.5 TSI hyödynnetään uusimman sukupolven sylinterilepuutustekniikkaa (ACT+).
 

Katso Škoda Kodiaq -hinnasto.


Soita ja kysy lisää ŠKODA -myynnistämme!

Kemi, puh. 020 7788 880

Mikkeli, puh. 020 7788 571

Oulu, puh. 020 7788 902 

Rovaniemi, puh. 020 7788 360

Ylivieska, puh. 08 4133 201
 


 

Škoda Kodiaqin ulkopuoli

Škoda Kodiaqin teräväpiirteiset ja tyylikkäät muotolinjat, katseita keräävä valoilme, korin mustat suojausosat ja jopa 20-tuumaiset kevytmetallivanteet saavat Kodiaqin näyttämään vankalta, dynaamiselta ja ajamattoman tyylikkäältä. Hierontatoiminnalliset ErgoSeat-etuistuimet ja kolmialueinen Climatronic-automaatti-ilmastointi varmistavat kohteeseen saapumisen virkeänä. Kodiaqissa on vaikuttavan suuri, perustilavuudeltaan 910-litrainen tavaratila. Kun takaistuimet taitetaan eteen, tavaratila suurenee 2105 litraan. 

Tarjolle tulevaan turvallisuusvarustukseen sisältyvät toisen sukupolven Matrix LED -ajovalot ja edistykselliset avustinjärjestelmät kuten hätätila-avustin ja liikenneruuhka-avustin. Kodiaqin Simply Clever -ratkaisut: juomatelineellinen tavaralokero takana, jäähdytyksellinen ja kahta yhteensopivaa matkapuhelinta lataava Phone Box -matkapuhelinlokero, sekä ErgoSeat-etuistuimet, joissa on paineilmaa hyödyntävä hierontatoiminto ja neljään suuntaan säädettävä ristiseläntuki.
 

Škoda Kodiaqin tekniikka

Škoda Kodiaqiin on saatavilla taloudelliset nelisylinteriset diesel- ja bensiinimoottorit useampana tehoversiona. Kodiaq-malleissa on DSG-automaattivaihteisto, etuveto tai neliveto, ja kaikki moottorit täyttävät uusimmat päästöstandardit. Moottorivalikoimassa on saatavilla nyt ensimmäistä kertaa kevythybridi 1.5 TSI e-TEC ja tulossa pian myös ladattava Kodiaq iV -hybridi. 

DSG-automaattivaihteisto on saatavilla kaikkien moottorivaihtoehtojen yhteydessä hybridimallia lukuun ottamatta; sen yhteydessä DSG on kuusivaihteinen. DSG-vaihteiston merkittävimmät edut ovat vaihteiden sulava, erittäin nopea kytkeytyminen ja polttoaineen kulutuksessa säästäminen. 


Reilun väljät ja innovatiiviset sisätilat

Kodiaqissa on reilusti tilaa jopa seitsemälle hengelle, uusinta tekniikkaa, erinomaiset liitettävyysmahdollisuudet ja lukuisia innovatiivisia ratkaisuja. Reilunkokoisten sisätilojen lisäksi Kodiaqiin on saatavilla runsaasti matkanteossa hemmottelevia mukavuusvarusteita ja-toimintoja.
 

Škodan nerokkaat Smart Dials -säätimet

Painettavissa säätimissä on digitaaliset näytöt, ja niillä pääsee nopeasti auton moniin toimintoihin. Kahdella ulommalla Smart Dials -säätimellä säädetään kuljettajan ja etumatkustajan puolen sisälämpötilaa, istuinlämmitystä ja istuintuuletusta (jos varusteena). Säätimien digitaalinen näyttö kertoo aktiivisena olevan toiminnon. Keskimmäisellä Smart Dials -säätimellä voidaan säätää useita eri toimintoja, kuten tietoviihdejärjestelmän äänenvoimakkuutta, lämmityslaitteen puhaltimen tehoa, ilmansuuntausta, älykästä ilmastointia, ajoasetuksen valintaa ja navigoinnin kartan zoomausta.


Vastuulliset materiaalit

Sisustukseen ovat tarjolla designvalinnat Loft ja Lounge, tai ecoSuite mustana tai konjakin ruskeana. Loft- ja Lounge-designvalintojen kangasverhoilut on valmistettu kierrätystä polyesteristä. Designvalinnan ecoSuite nahkaverhoilu on valmistettu ympäristövastuullisesti kahvinpaputähteillä parkitsemalla.
 

Ajoavustinkokonaisuus Travel Assist

Tarjolla oleva Travel Assist sisältää useita eri järjestelmiä ja toimintoja, kuten ennakoiva ja mukautuva vakionopeudensäädin, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, mukautuva kaista-avustin, liikenneruuhka-avustin ja hätätila-avustin. Kun kokonaisuuden eri osat toimivat yhdessä, autolla ajaminen on helpompaa, ja matkustusmukavuus paranee. Kun Travel Assist on aktivoituna, auto jarruttaa ruuhkassa ja lähteä automaattisesti liikkeelle sekä seurata edellä ajavaa ajoneuvoa. Lisäksi se pysyy omalla kaistallaan ja näyttää ympäröivän liikennetilanteen kuljettajalle näytössä. 
 


 

Škoda Kodiaq iV - ladattava hybridimalli

Ladattavassa Kodiaq iV -hybridimallissa yhdistyvät polttomoottori ja sähkömoottori. Joko paikallisia päästöjä tuottamatta pelkästään sähköllä tai myös bensiinimoottorin voimalla - Kodiaq iV on luotettava kumppani kaikilla matkoilla. 

Sähkömoottorilla ja bruttokapasiteetiltaan 25,7 kWh:n litiumioniakulla päästään paikallisia päästöjä tuottamatta jopa yli 100 kilometrin WTLP-toimintamatkaan. Se riittää enemmän kuin hyvin päivittäiseen kaupunkiajoon ja tavalliseen työmatka-ajoon. Tarvittaessa taival taittuu 45-litraisen polttoainesäiliön turvin bensiinillä ja 1.5 TSI -bensiinimoottorilla. Järjestelmän yhteistehoa on käytettävissä jopa 150 kW (204 hv). Maksimaalisen ajomukavuuden takaa kuusivaihteinen DSG-automaattivaihteisto, joka parantaa taloudellisuutta taaten pienen polttoaineen kulutuksen sekä alhaiset CO2-päästöt.
 

Lataushybriditekniikka

Ajoasetuksen valinta Driving Mode Select tarjoaa kaksi käyttötilaa iV-mallin ominaisuuksien hyödyntämiseen parhaalla mahdollisella tavalla.

E-mode: Auto liikkuu pelkästään sähköllä
Hybrid: Elektroniikka säätää automaattisesti bensiinimoottorin ja sähkömoottorin yhteistoiminnan
 

Valitse haluamasi latauspaikka

Superb Kodiaq iV -mallin akun voi ladata kotona esimerkiksi yön aikana joko tavallisesta kotitalouspistorasiasta tai sitä tehokkaammin ja nopeammin kotilatauslaitteella. Akkua ladataan sähköverkosta saatavalla vaihtovirralla (AC). Näihin lataustapoihin tarvitaan erilaiset latauskaapelit, joille on kätevä säilytystila tavaratilassa. 

Akun lataaminen matkan päällä onnistuu helposti julkisista latauspisteistä - esimerkiksi työpaikalla, kaupan pihassa, pysäköintitalossa tai ostoskeskuksessa. Super Combi iV:n nopein lataustapa on tasavirtalataus (DC) jopa 50 kW:n teholla.

Akkua saa ladattua myös ajon aikana. Jarrutusenergian talteenotossa auton liike-energiaa muutetaan nopeutta hidastaessa sähköksi, joka varastoidaan akkuun. Tämä hyödyntää tehokkaasti energiaa ja auttaa pidentämään Superb Kodiaq iV:n toimintamatkaa lataamalla akkua ajon aikana. 


 

Škoda - Heti toimitukseen - uudet autot