Uusi Volvo XC60

Tulossa uusi Volvo XC60

Uusi Volvo XC60

Älykkäämpi XC60.

Se on dynaaminen citymaasturi – ja päivitettyjen yksityiskohtien ja Google-palvelujen ansiosta älykkäämpi kuin koskaan.

  • Citymaasturi kapasiteetti
  • uudistunut 360° kamera
  • 95% matkustamon ilmanpuhdistus
  • Google sisältyy

 

Toimimalla nopeasti saat uutuuden ensimmäisten joukossa!

 

Volvo Cars esittelee joukon uudistuksia suosittuun keskikokoiseen XC60-malliinsa. Auto saa muun muassa uuden Android-pohjaisen tieto- ja viihdejärjestelmän Googlen sovelluksilla ja palveluilla, mikä tekee Volvon myydyimmästä mallista entistä älykkäämmän.

Uuden sukupolven tieto- ja viihdejärjestelmä tarjoaa asiakkaille monipuolisia muokkausmahdollisuuksia ja yhteystoimintoja. Täysin uusi Digital Services -paketti sisältää vielä enemmän ominaisuuksia.

Digital Services -paketti on portti Googlen sovelluksiin ja palveluihin. Se tarjoaa handsfree-toimintoja Google Assistantin avulla, luokkansa parhaat navigointitoiminnot Google Mapsissa sekä laajan valikoiman sovelluksia Google Playn kautta.

Lue koko uutistiedote: Volvo Carsin suosittu XC60-malli on nyt entistä älykkäämpi.

 

Uuden mallivuoden 2022 myynti on aloitettu Suomessa kaikilla Volvo -jälleenmyyjillä. Uudet hinnastot ovat julkaistu. Mallivuoden 2022 XC60-auton tuotanto käynnistyy toukokuun lopulla. 

Volvo XC60 hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää VOLVO -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa

 

VARAA KOEAJO

 


 

Volvo Cars tuo Googlen kanssa kehitetyn tieto- ja viihdejärjestelmän useampiin automalleihin

Voit mukauttaa ajokokemustasi intuitiivisen tekniikan ja sisäänrakennettujen Google-palvelujen avulla.

 

Luokkansa paras navigointi

Autoon täysin integroitu Google Maps ja Google Assistantin mahdollistama handsfree-puheohjaus tuovat reaaliaikaiset liikennetiedot ja automaattisen reitityksen vaivattomasti avuksesi, jotta pääsisit perille helpommin.

Handsfree-apua Google Assistantilta

Voit puhua Googlelle Volvossasi ja hankkia vaikka ajo-ohjeet, nauttia viihteestä ja olla yhteydessä läheisiisi – eikä sinun tarvitse irrottaa käsiäsi ohjauspyörästä tai katsettasi tiestä. Aloita vain sanomalla "Hei Google".

Aina ajan tasalla

XC60-citymaasturi on suunniteltu aloittamaan automaattisten langattomien päivitysten vastaanottaminen vuonna 2021. Kun palvelu on saatavilla, autosi pysyy aina ajan tasalla ja vain paranee vanhetessaan.

 

Uppoudu laadukkaaseen media- ja audiokokemukseen.

XC60-citymaasturissa voit hallita toimintoja todelliseen hands-free-tyyliin puhumalla Googlelle. Tutun käyttöliittymän kautta voit nauttia viihteestä ja pitää yhteyttä läheisiisi käyttämällä ainoastaan ääntäsi. Google Playn sovellukset ja lisävarusteena saatava huippuluokan Bowers & Wilkins -äänijärjestelmä tuovat autosi lähemmäs sinua ja elämääsi kuin koskaan ennen.

 

 


 

Muotoilu

Ulkoisesti uudistuneet ominaisuudet:

  • Etusäleikkö
  • Volvo merkki
  • Etupuskuri
  • Vanteet
  • Takapuskuri
  • Piilotetut putkenpäät

 

Volvon muotoilijat ovat tehneet hienovaraisia uudistuksia myös ulkomuotoiluun. Autossa on uusi etusäleikkö ja etupuskuri sekä uusia koriväri- ja vannevaihtoehtoja.Uudet sisustusmateriaalit, kuten ylellinen nahaton vaihtoehto sekä City Weave -kangasverhoilu, tarjoavat lisää mahdollisuuksia auton sisätilojen muokkaamiseen.

 


 

Intuitiivisesti omanlaisesi. Edistynyt tekniikka auttaa tekemään ajokokemuksesta miellyttävän ja juuri omanlaisesi

 

Auttava käsi

Edistyksellinen kuljettajaa avustava tekniikka voi auttaa pitämään auton keskellä kaistaa. Se voi ilmoittaa, kun on aika jatkaa ajamista ja jopa pysäyttää auton, jos kuljettaja ei reagoi lainkaan.

Puhtaampaa ilmaa matkustamoon

Edistyksellisen ilmanlaatujärjestelmämme sisältämä tehokas ilmanpuhdistin suodattaa jopa 95 prosenttia haitallisista pienhiukkasista (PM 2.5). Se voi auttaa sinua ja matkustajiasi nauttimaan paremmasta ja terveellisemmästä ilmanlaadusta riippumatta vallitsevista olosuhteista.

Kaltaisesi ajokokemus

Aktiivinen alusta ja itsesäätyvä ilmajousitus kaikissa pyörissä tekevät XC60-citymaasturista entistäkin dynaamisemman ja viimeistellymmän. Voit valita ajotyyliisi sopivimman viidestä eri ajotilasta: Comfort, Eco, Dynamic, Off Road ja Individual.

 


 

Valjasta talteen otettu energia käyttöön

Kevythybridimme säästävät polttoainetta ja vähentävät pakokaasupäästöjä ottamalla talteen jarrutusenergiaa ja varastoimalla sen 48 voltin akkuun.

 

Hienostuneempi ajokokemus

Sujuvammat lähdöt, tasaisempi kiihdytys ja start/stop-teknologian optimoitu tehokkuus ja mukavuus.

Pienempi polttoaineenkulutus

Integroitu käynnistysgeneraattori avustaa aktiivisesti moottoria ja alentaa polttoaineenkulutusta. Se tekee ajamisesta rentoa ja hallittua.

 


 

Tehostettua turvallisuutta. Sitä on Volvo.

Vähemmän stressiä vilkkaassa liikenteessä

Kuolleen kulman varoitusjärjestelmämme (BLIS) auttaa kaistaa vaihtaessa. Jos olet törmäysvaarassa viereisellä kaistalla olevan auton kanssa, BLIS voi säätää ohjausta ja auttaa siten pitämään autosi ja matkustajasi turvassa.

 

Vältä törmäykset

Älykäs kuljettajaa avustava tekniikka voi auttaa havaitsemaan ja välttämään muita ajoneuvoja, jalankulkijoita, pyöräilijöitä ja suuria eläimiä. Järjestelmä antaa ensin kuljettajalle varoituksen ja sitten jarruttaa, jos kuljettaja ei reagoi.

 

Peruuta luottavaisin mielin

Risteävän liikenteen hälytysjärjestelmä tukee kuljettajaa ja jarruttaa automaattisesti tarvittaessa, kun näkyvyys peruutettaessa on rajallinen. Järjestelmä voi havaita auton takaa kulkevat ajoneuvot, ja se jarruttaa automaattisesti tarvittaessa.

 

 

 

Volvo - Heti toimitukseen - uudet autot