Etusivu Uudet autot Kia Täysin uusi Kia EV3

Täysin uusi Kia EV3

Kia EV3

Tulossa: Täysin uusi Kia EV3 täyssähköauto

Kia EV3 on suunniteltu tuomaan lippulaivatason sähköautoilu kaikkien saavutettaviin. 

Kompakti ja progressiivinen ulkoasu yhdistettynä avoimiin ja minimalistisiin sisätiloihin tekee EV3:sta vakuuttavan kokonaisuuden. Rohkea ja tarkoituksenmukainen muotoilu: Kian "Opposites United" -muotoilufilosofia on vahvasti läsnä EV3:n dynaamisessa ja virtaviivaisessa olemuksessa. Ympäristöystävällisempi vaihtoehto ilman kompromisseja käytännöllisyydestä.

  • Toimintamatka jopa 600 km (WLTP)
  • 81.4 kWh akkukapasiteetti

i-Pedal mahdollistaa yhdellä polkimella ajamisen. Säädä regeneratiivisen jarrutuksen tehoa mieltymystesi mukaan ja maksimoi energiatehokkuus. Mikä parasta, toiminto tekee pidempien matkojen ajamisesta vaivattomampaa.

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Kia-myynnistämme!

Iisalmi 020 7788 907

Joensuu 020 7788 008

Kajaani 020 7788 301

 

Kia EV3

Käytännölliset ja konfiguroitavat sisätilat, jotka maksimoivat tilojen käytön.

Tutustu liukuvaan keskikonsoliin älykkäillä säilytysratkaisuilla. Sisätilan vastuulliset materiaalit kruunaavat kokonaisuuden. Laaja näyttö - Ultralaaja panoraamanäyttö Harman Kardon -äänentoistojärjestelmällä. 30-tuumainen laajakuvanäyttö sekä huippuluokan äänenlaatu tekevät arjestasi luksusta.Suoratoisto -premium Nauti lempisisällöistäsi henkilökohtaisessa elokuvateatterissasi. Näytön teemat (Kia Connect Store -palvelusta) Muokkaa ja viimeistele näytön käyttöliittymä mieltymystesi mukaan.

 

Kia AI Assistant on suunniteltu tarjoamaan intuitiivisen ja käyttäjäystävällisen kokemuksen. Tutustu teknologiaan, jolla on aina vastaukset. Tekoälyä hyödyntävä assistentti auttaa ajoneuvon ominaisuuksien hallinnassa, tarjoaa suosituksia sekä paljon muuta. Miten Kia AI Assistant avustaa sinua:

Toimintojen hallinnointi - Voit säätää ajoneuvon ominaisuuksia äänikomennoilla.

Matkustaminen - Auttaa navigoinnissa ja lähikohteiden löytämisessä.

Viihde - Pelit, tiedonhaku ja äänikomennot, voit pyytää vaikka musiikkisuosituksia. 

Liikkuvuus - Älypuhelimen synkronointi ja julkisen liikenteen tiedot helposti saatavillasi

 

 

Kia EV3

Voimakasta ja itsevarmaa tyyliä dynaamisella siluetilla.

Rohkea ja tarkoituksenmukainen muotoilu. Kyytiin mahtuu viisi, mutta EV3:ssa on voimaa liikuttaa miljoonia kohti sähköautoilun aikakautta. Siirrettävä virtalähde on mukanasi, minne menetkin.

Kia - Heti toimitukseen - uudet autot