Etusivu Uudet autot Nissan Nissan Juke - sähköistetty ajokokemus, joka sykähdyttää

Nissan Juke - sähköistetty ajokokemus, joka sykähdyttää

Nissan Juke

Nissan Juke - sähköistetty ajokokemus, joka sykähdyttää

Itsevarma ja erottuva. Nissan Juke on saatavilla bensiini- ja hybridimoottorilla, ne tarjoavat hauskan ja sykähdyttävän ajokokemuksen. Valitse mikä Juken versioista on sinulle sopivin.

 

Bensiini vai hybridi? Valitse haluamasi teho

Nissan Juke Hybrid

Nissan-hybridissä yhdistyvät itselatautuva sähköakku ja bensiinimoottori, ja se vaihtelee saumattomasti niiden välillä koko matkan ajan parantaakseen polttoainetehokkuutta ja tehdäkseen ajosta tasaisempaa.

Juke bensiinimoottorilla

Juken 114 hv:n DIG-T-bensiinimoottori tekee ajamisesta tasaista ja ketterää, 200 NM:n vääntömomentilla tehostettuna.

 

Katso Nissan Juke hinnasto

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Nissan-myyntiimme ja kerromme lisää!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Nissan Juke

Älykkäitä teknologioita avuksesi

Kylkien terävät linjat määrittävät Juken aerodynaamisen muotoilun. Dramaattiset ajovalot tekevät sen ilmeestä entistäkin rohkeamman. Erikoinen kelluva kattolinja ja 19" kevytmetallivanteet  tekevät tästä mallista ainutlaatuisen ja huomiota herättävän.

Kompakti ja ketterä Juke vaikuttavilla sisätiloilla, käyttää mittojaan niin älykkäästi kuin mahdollista.

 

Kuljettajaa avustavat turvateknologiat

Nissan Intelligent Mobility -teknologia tekee ajokokemuksesta rennomman ja mukavamman avustamalla kuljettajaa huomioimaan ympäristöä. Järjestelmät tarkkailevat ajoa ja tarvittaessa varoittavat kuljettajaa ja osallistuvat aktiivisesti ajamiseen, ne esimerkiksi palauttavat auton takaisin omalle kaistalle tai hätäjarruttavat kuljettajan puolesta.

Kuljettajan avustinjärjestelmä

Nissan ProPILOT Assist -teknologian avulla mm. säilytät ennalta määritellyn etäisyyden edellä ajavaan autoon. Se voi jopa pysäyttää autosi kokonaan ja palauttaa vauhdin ennalleen, muun liikenteen mukaiseksi. Järjestelmä auttaa myös pitämään autosi keskellä omaa kaistaa

Älykäs Around View Monitor -kamerajärjestelmä

Nissan Juken älykäs Around View Monitor -kamerajärjestelmä tarjoaa virtuaalisen 360° lintuperspektiivinäkymän Nissan Juken ympäriltä ja auttaa ahtaissakin paikoissa ajamista.

Automaattinen ajovalojen vaihtojärjestelmä

Järjestelmä sytyttää valot automaattisesti valaistuksen vähentyessä ja vaihtaa lyhyille havaitessa vastaantulevan ajoneuvon.

Kaikki oleellinen tieto näkökentässäsi

Nissan Juken värillisen Advanced Drive Assist -mittaristonäytöltä näet mm. nopeuden, navigoinnin ja polttoainetaloudellisuuden.

 

 


 

Nissan - Heti toimitukseen - uudet autot