Honda Civic

Esittelyssä uusi Honda civic

Honda Civic 

SPORT SEDAN

Uusi neliovinen Civic on suunniteltu erityisesti kuljettajaa ajatellen. Tilavuutensa ja mukavuutensa lisäksi se tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja useita kehittyneitä turvaominaisuuksia

Katso Honda Civic -hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää Honda -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

HIENOSTUNUT JA TYYLIKÄS

Uudella neliovisella Civicillä on ainutlaatuinen persoonallisuus ja olemus.

Täysin uudistettuna ja uudelleen suunniteltuna, kahdella VTEC TURBO-moottorivaihtoehdolla ja kokonaan uudella alustalla se on täydellinen sekoitus ylivertaista suorituskykyä ja ajonautintoa.

PERSOONALLINEN

Tee autostasi omanlaisesi Hondan alkuperäisillä lisävarusteilla.

Neliovista Civiciä on mahdollista yksilöidä eri tavoin. Valittavanasi on sekä valmiita lisävarustepaketteja että yksittäisiä tuotteita.

AJETTAVAKSI TEHTY

Civicissä urheilullisuus yhdistyy nautinnolliseen ajokokemukseen.

6-vaihteinen manuaalivaihteisto vie sinut kierroslukualueen läpi urheilullisilla ja täsmällisillä vaihteenvaihdoilla.

Sujuvaa ajamista
Uusi Civic on saatavana myös 7-portaisella CVT-automaattivaihteistolla. Automaattivaihteisto tarjoaa sujuvaa ja vaivatonta suorituskykyä, kun taas vähän urheilullisempaa ajokokemusta haluava voi käyttää ohjauspyörään asennettuja vaihdekytkimiä.

ENEMMÄN TURVALLISUUTTA

Honda SENSING on valikoima kehittyneitä turvaominaisuuksia, jotka lisäävät kuljettajan ja matkustajien turvallisuutta. Honda SENSING on vakiovaruste kaikissa malleissa.

 

Aktiivinen törmäyksen varoitusjärjestelmä

Jos auto on vaarassa törmätä edessä havaittuun autoon tai jalankulkijaan, järjestelmä varoittaa tästä kuljettajaa sekä hidastaa ajonopeutta lieventääkseen törmäyksen vakavuutta.
 

Kaistavaroitin

Jos auto liikkuu pois kaistalta ilman, että suuntavilkku on käytössä, järjestelmä varoittaa kuljettajaa vilkkuvalla merkkivalolla ja äänimerkillä.

Tieltä suistumisen ennakointi

Tuulilasiin kiinnitetty kamera havainnoi, jos auto on ajautumassa pois tieltä, ja järjestelmä pyrkii pitämään auton kaistallaan korjaamalla ohjausta kevyesti sähköisen ohjaustehostinjärjestelmän avulla. Joissain tilanteissa järjestelmä saattaa myös jarruttaa.
 

Kaistavahtijärjestelmä

Kaistavahtijärjestelmä auttaa kuljettajaa pysymään keskellä kaistaa. Järjestelmä vähentää ohjausliikkeiden tarvetta ja tekee moottoritiellä ajamisesta vaivattomampaa ja stressittömämpää.

Liikennemerkin tunnistus

Liikennemerkin tunnistusjärjestelmä tunnistaa liikennemerkkejä ja näyttää merkin tiedot auton näytössä. Näytössä voi näyttää kaksi liikennemerkkiä yhtä aikaa.

Älykäs nopeusrajoitin

Yhdistää säädettävän nopeusrajoittimen ja liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän. Älykäs nopeusrajoitin asettaa nopeusrajoituksen automaattisesti liikennemerkin tunnistusjärjestelmän havainnon mukaiseksi.

Älykäs mukautuva vakionopeussäädin

Toiminto havaitsee, jos viereisellä kaistalla ajava auto on ajamassa eteesi, ja säätää nopeuttasi sen mukaan. Lisäksi se auttaa ylläpitämään turvavälin edellä ajavaan autoon, joten sinun ei tarvitse säädellä nopeutta manuaalisesti.

Mukautuva vakionopeussäädin alhaisen nopeuden seurannalla

Tämä toiminto ylläpitää asetetun ajonopeuden ja turvavälin edellä ajavaan autoon. Jos edellä ajava auto pysähtyy, toiminto hidastaa autosi nopeutta ja pysäyttää sen ilman, että sinun täytyy painaa jarrupoljinta. Voit jatkaa toimintoa koskettamalla kaasupoljinta.

 

VARAA KOEAJO

Honda - Heti toimitukseen - uudet autot