Etusivu Uudet autot Honda - Uudet autot Honda Jazz Hybrid - Ajankohtaista Wetterillä

Honda Jazz Hybrid

Honda Jazz Hybrid.

Hybridi, joka sopii sinulle.

Dynaaminen ja edistyksellinen Honda Jazz sekä aktiiviseen elämäntapaan sopiva Honda Jazz Crosstar. Honda pitää lupauksesna sähköistämisestä, joten Jazzit ovat varustettu tehokkaalla kaksimoottorisella hybridijärjestelmällä, joka reagoi herkästi ja tekee ajokokemuksesta nautinnollisen.

Tutustu Honda Jazz Hybrid hinnastoon.

 

Soita ja kysy lisää Honda -myynnistäämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 


 

e:HEV-teknologia

Uuden sukupolven e:HEV-hybriditeknologiamme tarjoaa dynaamisen, sähköistetyn ajokokemuksen. Uuden Jazz-malliston suorituskyky on korkea, mutta kulutus ja päästöt matalat. Kehittyneen teknologiansa ansiosta uusi Jazz vastaa täydellisesti uuden aikakauden vaatimuksia.

 

EV- sähköajotila

EV-sähköajotilassa ajaminen on sulavaa, hiljaista ja täysin sähköistä. Sähköajo on yleensä käytössä esimerkiksi liikennevaloista lähdettäessä tai alhaisilla nopeuksilla ajettaessa.

Polttomoottoriajotila

Polttomoottoriajotilaa käytetään tasaisessa ajossa suuremmilla nopeuksilla.

Hybridajotila

Hybridajotilassa auto käyttää sähkö- ja polttomoottoria optimaalisen tehokkaasti ja taloudellisesti esimerkiksi kiihdytettäessä tai ohitustilanteessa.

 

Edistyksellinen e:HEV-hybriditeknologiamme tarjoaa poikkeuksellisen yhdistelmän vaivatonta suorituskykyä ja optimaalista taloudellisuutta. Se on suunniteltu pitämään ajotuntuma herkästi reagoivana, pehmeänä ja tehokkaana kaikissa olosuhteissa. Sähkömoottori ja sen tuottama vaikuttava, 253 Nm:n vaantomomentti auttavat sinut vaivattomasti liikkeelle, minka jalkeen eloisa 97PSbensiinimoottori vastaa kaikkiin ajotarpeisiisi. Uuden Jazzin ajokokemus on miellyttävä. Edistyksellinen e:HEV-teknologia valvoo herkeämattä Jazzin suorituskykya ja taloudellisuutta, se valitsee kuhunkin tilanteeseen optimaalisimman ajotilan; polttomoottori, hybridi tai EV-sähkomoottori. Valinta ja vaihto ajotilasta toiseen tapahtuu automaattisesti, sujuvasti ja saumattomasti.

 

 

 

Jazzin kauneus.

Personaallinen muotoilu. Täysin uusi Jazz-mallisto on varustettu edistyksellisellä e:HEV-hybridijärjestelmällä ja dynaamisella, modernilla ulkonäöllä. Sisältä tilava, mutta ulkoa kompakti Jazz on täydellisen järkevä auto. Valitse hienostunut ja tyylikäs Jazz tai aktiivisempaan elämäntyyliin sopiva Jazz Crosstar, johon voit valita kaksivärisen vaihtoehdon.

 

Pieni koko, suuri vaikutus.

Täysin uuden Jazzin sykkivä sydän on uusi hybridivoimansiirto. Se on tarkka saumattomalla voimansiirrollaan, sujuva tekniikan terävintä kärkeä olevalla suorakytkentävaihteistollaan ja hienolla, mukavalla matkustamollaan ja se on tehokas hyödyntämällä uusinta teknologiaa, joka vähentää päästöjä sekä polttoaineen kulutusta. Toisin sanoen voit nauttia turvallisesta ajosta tietäen, että auton suorituskyky on optimaalinen.

 


 

 

Laajempi valikoima.

Täysin uusilla malleilla, Jazz ja Jazz Crosstar, on sama, kehittynyt hybridi voimansiirto, mutta kummallakin on oma erikoisuutensa. Kumman valitsetkin – hienostuneen Jazzin tai elämäntapaasi tukevan Crosstarin –, havaitset pian, että sen todellinen kauneus on tapa, jolla se kulkee.

 

Yhteyksiä ylläpitävää teknologiaa.

Käy sisään löytääksesi uusimmat liitettävyyden ja tietoviihteen mahdollisuudet. Uusi Honda CONNECT sisältää 9 tuuman kosketusnäytön, DAB-digitaaliradion, Apple CarPlay™- ja Android Auto -järjestelmän. Ellei tämäkään riitä, asenna älypuhelimeesi My Honda+ -sovellus, joka voi lähettää nähtävyyksiä ja toimia ajoneuvon etälukitusvälineenä (Saatavilla vain valituilla markkinoilla).

 

Turvallisuuden uusi taso.

Täysin uuden Honda Jazzin ja Jazz Crosstarin mukana tulee uusimman sukupolven Honda SENSING -ajonavustusjärjestelmä ja paljon turvaominaisuuksia. Tämä kehittynyt järjestelmä kuuluu jokaisen auton vakiovarusteisiin ja sisältää törmäystä lieventävän jarrutusjärjestelmän, kaistanpitoavustimen, kuolleen kulman avustimen ja paljon muuta, pitääkseen sinut ja läheisesi turvassa. Monikäyttöisessä keskikonsolissa on kolme asentoa, kokonaan avattuna siihen mahtuu isompiakin esineitä.

 


 

 

Paikka, missä olla.

Uusi näkymä.

Täysin uusi Jazz ja Jazz Crosstar tarjoavat sinulle panoraamanäkymän tielle, joten kuljettajalla on aito laajakuvakokemus.  Parannettu näkyvyys antaa luottamusta lisäävän ajoasennon lisäksi todellisen turvallisuusedun.

 

Kattava kojelauta.

Kojelauta on suunniteltu siten, että näet tärkeät tiedot nopealla katsauksella.  Vaakasuora, helppo ja toimiva 7 tuuman TFT-näyttö korvaa vanhanaikaiset mittarit jatkaen tilavuuden ja laadukkuuden tunnelmaa.

 

Mukavaa istua.

Etuistuimet on suunniteltu leveiksi ja varustettu uupumusta vähentävillä ominaisuuksilla, joita käytetään limusiiniluokan autoissa.  Lannetukea on parannettu, ja muutenkin tilavassa matkustamossa on entistä enemmän jalkatilaa.  Maineikkaiden Magic Seat -istuimiemme selkänojan voit säätää eri asentoihin riippuen siitä, haluatko kuljettaa enemmän ihmisiä vai enemmän matkatavaraa. Jazz Crosstarin verhoilu on vedenpitävä, antaen sille tarvittavan suojan aktiivisempaan elämäntyyliin.

 

Kirkas näyttö.

9 tuuman keskusnäyttö Honda CONNECT näyttää useimmiten käytettyjä sovelluksia, joten niitä voi valita helposti ja nopeasti. Sovellukset on värikoodattu luokittain, mikä edistää helppokäyttöisyyttä.

 

Tulevaisuus on hybrideissä.

Täysin uusi hybridi Jazz-mallisto on vielä yksi tärkeä askel eteenpäin. Hybridiajoneuvot ovat vaihe matkalla kohti nollapäästöisyyttä. Hondan tavoitteena on saavuttaa se tekemällä jokaiseen uuteen malliinsa tärkeitä parannuksia, laajentamalla hybridiajoneuvovalikoimaansa ja etenemällä sähköistysmatkallansa.

Honda - Heti toimitukseen - uudet autot