Etusivu Uudet autot Kia Rahoitustarjous 1,99% + kulut rajattuun erään Kia-malleja

Rahoitustarjous 1,99% + kulut rajattuun erään Kia-malleja

Kia Stonic

Rahoitustarjous 1,99% + kulut rajattuun erään Kia-malleja

Nyt rajattuun erään Kia-malleja ohittamaton korkotarjous 1,99% +kulut. Valikoimastamme  löytyy mm. monipuolinen ja tyylikäs Kia Stonic.

Täydellinen yhdistelmä tyyliä ja suorituskykyä. Kia Stonic -mallisto sisältää kattavan valikoiman vaihtoehtoja, joista jokainen on muotoilultaan ja ominaisuuksiltaan ainutlaatuinen. 

Kia Stonic on raikas ja kaavoihin kangistumaton crossover-malli, jossa on virtaviivainen ja tyylikäs kori, urheilullinen ja kompakti muotoilu sekä loistava ajettavuus ja tehokkuus. Lisäksi voit valita useasta erilaisesta kaksivärikombinaatiosta ja monesta yksisävyisestä koriväristä, juuri sellaisen lopputuloksen kuin toivot.

 

Korkotarjous saatavilla seuraaviin autoihin:

 

Kia Sportage, EV6 ja Kia Sorento -tutustu vetokoukkukampanjaan

  • Irroitettava vetokoukku asennettuna vain 490 €
  • Sähkötoiminen vetokoukku asennettuna vain 1 490 €
  • Kia Sportage ja Kia Sorento - vetokoukkuetusi jopa 1 500 €!

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää Kia-myynnistämme!

Iisalmi 020 7788 907

Joensuu 020 7788 008

Kajaani 020 7788 301

 

VARAA KOEAJO

 


 

KIA Ceed SW

Kia Ceed -mallisto

KIA Ceed SW - Rahoitus 1,99% + kulut tai talvirenkaat nyt 390€

  • Suuri ja monikäyttöinen tavaratila
  • Kia Ceed Sportswagon lataushybridin toimintamatka sähköllä jopa 50 km
  • Katso Kia Ceed hinnasto

 

Kia Ceed GT

Oletko valmis näyttämään urheilullisen puolesi? Tästä esimerkkeinä voidaan mainita urheilullinen etusäleikkö GT-logoineen ja punaisine yksityiskohtineen. GT-mallissa on myös uniikki 204 hevosvoiman 1,6-litrainen turboahdettu bensiinimoottori. Lisäksi autossa on uusi takailmanohjain, pyöreät kaksoispakoputket ja upeat 18-tuumaiset kevytmetallivanteet.

Kia Ceed Sportswagon LX

Uusi Kia Ceed Sportswagon LX -malli on hienostuneempi ja ilmaisuvoimaisempi kuin milloinkaan. Korin ulkoiset yksityiskohdat ja uusi urheilullinen ja voimakas muotoilu inspiroivat päivittäisessä ajossa. Esimerkkinä voidaan mainita etuosan air curtain -ilmakanavien sivukoristeiden uusi nuolimainen muotoilu, joka näyttää jatkuvan etupuskurin läpi etupyöräkoteloon.

Kia Ceed Sportswagon GT-Line

Jos sinua houkuttelee suorituskykyinen, urheilullinen ja tilava Gt-line-malli, joka on valmis kaikkiin seikkailuihin, tulet ihastumaan Ceed Sportswagon GT-Lineen. Valmistaudu elämykseen! Autossa on uusi urheilullisempi takapuskuri ja etusäleikkö, rohkea huipputekninen matkustamo, jossa on D-mallinen ohjauspyörä, GT-Line-logo tikattuna ergonomisiin istuimiin ja paljon muuta.

Kia Ceed Sportswagon Plug-in Hybrid*

Ladattavalla Kia Ceed Sportswagon -hybridiautolla onnistuu kaikki, niin päivittäiset työmatkat pelkällä sähköenergialla, pidemmät ajomatkat, kätevä lataus ja harvemmat käynnit huoltoasemalla. Voit ajaa jopa 50 km pelkällä sähköteholla akkukäyttöisellä moottorilla ja vaihtaa sitten hybriditilaan yhden painikkeen painalluksella ajaaksesi pidempiä välimatkoja täysin ongelmitta 1,6 litraisen GDI-moottorin ansiosta. *Joissakin tilanteissa bensiinimoottori käynnistyy automaattisesti, vaikka auto olisi EV-tilassa. Näistä esimerkkeinä voidaan mainita: tilanne, jossa hybridiakun lataustila laskee tietylle tasolle, kun kiihdytyspyyntö on voimakas ja/tai kun matkustamoa on lämmitettävä.

 


 

Kia Niro

Kia Niro -mallisto 

Valitse Hybrid, Plug-in Hybrid tai täyssähkö

Eteenpäin katsoville ja niille, jotka haluavat avoimesti kokeilla uutta ja kestävää vaihtoehtoa. Tämä crossover-malli on täynnä innovaatioita. Sen kori on muotoilultaan rohkea ja vakuuttava. Sisätilat ovat tilavat mutta minimalistiset. Auton moderni teknologia, liitettävyys ja turvallisuus ovat huippuluokkaa. Valitse joko täysin sähköinen Niro EV, Niro hybridi tai ladattava Niro-hybridiauto.

Palkittu menestyjä, nyt korko 1,99 % + kulut ja vetokoukku alk. 490 €

  • Täyssähköversion toimintamatka sähköllä jopa 460 km
  • Lataushybridiversion toimintamatka sähköllä jopa 65 km
  • Katso Kia Niro hinnasto

Rohkeasti eteenpäin

Täysin uuden Kia Niron virtaviivainen ja räväkkä ulkomuoto ikonisesta etusäleiköstä Heartbeat-päiväajovaloihin vangitsee katseet takuuvarmasti. Yksilöllisyyttä korostaa myös mattapintaa ja kiiltävää pintaa yhdistelevä kaksisävyinen etusäleikkö. Sen kuusikulmainen kuviointi näyttää futuristiselta ja tekniseltä joka kulmasta. Voimakkaat kylkilistat tekevät autosta leveän näköisen.

 

Erottuvat Crossover-sivuprofiilin yksityiskohdat

Täysin uuden Kia Niron sivuprofiili on suunniteltu yksinkertaisen linjakkaaksi ja varustettu rohkeilla yksityiskohdilla. Autossa on uniikit kylkilistat, jotka tekevät siitä persoonallisen. Näihin ominaisuuksiin on yhdistetty kaksisävyinen kori, jossa on joko korkeakiiltoiset tai Steel Grey -harmaat kylkilistat ja takaosassa tyylikäs Aero C -pilari, joka parantaa auton aerodynamiikkaa.

 


 
**Kertaluoton rahoitusesimerkki: Kia Stonic 1,2 LX , hinta 20 590,00 € (sis. toim. kulut), käsiraha 5 990,00 €, sopimusaika 60 kk, kuukausierä 249,00 €, luoton määrä yht. 14 890,00 € (sis. perustamismaksun 290,00 €), viimeinen suurempi erä 1 931,01 €. Kuukausierä sisältää koron 1,99 %, perustamismaksun 290,00 € ja käsittelykulun 15,00 €/kk. Luottokustannukset yht. 2 037,01 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 16 637,01 €, todellinen luottohinta 22 627,01 € ja todellinen vuosikorko 4,89 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Suurin rahoitettava määrä 15 000 €.

Kia - Heti toimitukseen - uudet autot