Etusivu Uudet autot Nissan Nissan LEAF - täyssähköinen perheauto

Nissan LEAF - täyssähköinen perheauto

Nissan Leaf

Nissan LEAF - täyssähköinen perheauto

Nyt, jos koskaan, on hyvä aika nauttia täysin sähkötoimisen moottorin välittömästä väännöstä. LEAFin akun saa ajokuntoon jo noin 60 minuutin latauksella.

  • Nissan LEAF e+ toimintamatka jopa 385 km.
  • Nissan LEAF toimintamatka jopa 270km.
  • Nissan LEAF on saatavana 39 kWh:n akulla tai tehokkaalla 59 kWh:n akulla varustettuna

Sähköautosi toimintasäde riippuu tekijöistä, kuten säästä, ajonopeudestasi ja mukanasi olevien matkustajien määrästä tai tavaratilan täyttömäärästä. Tutustu toimintamatkalaskuriin.

 

Vaivaton ja taloudellinen

Aja huoltoasemien ohi hymy huulilla, vietä vähemmän aikaa korjaamolla ja enemmän tien päällä. Nissan LEAFin avulla ajat nyt pidemmälle yhdellä latauksella, ja säästöt sen kun kasvavat!

Voit ladata Nissan LEAFisi useilla eri tavoilla. Useimmat sähköauton omistajat valitsevat kotona ja työpaikalla vaihtovirtalaturin. Tien päällä käytössäsi on laaja julkisten latauspisteiden verkosto sekä yhä enemmän pikalatureita, jotka mahdollistavat pikalatauksen jopa 80 prosenttiin vain 30 minuutissa. 

 

Katso Nissan Leaf hinnasto

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Nissan-myyntiimme ja kerromme lisää!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Nissan Leaf

Saumaton matka

Elämä Nissan LEAFin kanssa on helppoa, sillä kaikki toiminnot ovat käden ulottuvilla. Voit ajastaa autosi lataamisen ja ilmastoinnin, suunnitella reittisi ja tarkistaa latauspisteitä matkan varrelta.

Tutustu Nissan Charge-sovellukseen

Kun avaat älypuhelimestasi Nissan Charge -sovelluksen, pääset suunnittelemaan reittisi mukavasti omalta sohvaltasi. Nissan Charge takaa aina tasaisen matkanteon, koska sillä voi käyttää yli 100 000 asemaa ympäri Eurooppaa yhdellä tilauksella sekä tarkistaa latausajat ja -laitteet.

Täyssähköistä ajoa

Kun auton varustukseen kuuluvat sähkömoottori ja akkuyksikkö, voit unohtaa tankkausasemalla vierailun. Sähkövoima on puhdasta, hiljaista ja tehokasta. Kun suunnittelet matkasi etukäteen tai asennat latauspisteen kotiisi, vain akun lataaminen riittää.

Nissan Leafin takuu

Uudelle Nissan LEAFille:

  • 5 vuoden / 100 000 kilometrin takuun sähköauto-osien osalta
  • 3 vuoden / 100 000 kilometrin takuun vaihto-osille
  • 12 vuoden puhkiruostumattoomuustakuu
  • Litium-ioniakulla on 8 vuoden / 160 000 km takuu, riippuen siitä kumpi tulee ensin täyteen.

 

 

 


 

Nissan - Heti toimitukseen - uudet autot