Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW plug-in hybridit - Ajankohtaista Wetterillä

BMW plug-in hybridit

Ladattavat hybridimme tarjoavat ilmeikästä muotoilua ja pursuavat älykkäitä ja innovatiivisia ratkaisuja. Tervetuloa tutustumaan Wetterille!

BMW plug-in hybridit

Plug-in hybridi, jota kutsutaan myös nimellä ladattava hybridi tai pistokehybridi, käyttää voimanlähteenään sekä sähkö- että polttomoottoria. Plug-in-hybridissä on akku, joka ladataan samalla tavoin kuin sähköauton akku. Polttomoottorin ansiosta sinun ei kuitenkaan tarvitse kantaa huolta auton toimintamatkasta. Auton kaksi moottoria tekevät saumatonta yhteistyötä, joten auto tarjoaa ajamisen iloa matkasi jokaisella kilometrillä.

 

Soita ja kysy lisää myyjiltämme! 

Oulu  

Rovaniemi

Kajaani 020 7788 480

Kemi 020 7788 880

 

Syitä valita plug-in hybridi

  • Ympäristöystävällisempi kuin perinteiset autot.
  • Vie sinut minne haluat, niin arkena kuin vapaalla.
  • Vähäpäästöisempi kuin perinteiset autot.
  • Vähäisempi huoltotarve kuin perinteisissä autoissa.

 

VARAA KOEAJO

 


 

Mallisto

Voimaa, eleganssia ja ladattavaa ajamisen iloa.

Ladattavat hybridimme tarjoavat ilmeikästä muotoilua ja pursuavat älykkäitä ja innovatiivisia ratkaisuja. Tehokas polttomoottori ja hiljainen sähkömoottori tekevät niissä saumatonta yhteistyötä. Lue lisää ja koeaja jokin monista ladattavista malleistamme. Tarjoamme laajan malliston, josta löydät takuulla tarpeisiisi sopivan ladattavan hybridin.

 

BMW 5-sarjan plug-in hybrid sedan

BMW 530e Sedan

Innovatiivinen ja tehokas BMW 5-sarjan plug-in hybridi-Sedan.

Kestävyyden esimerkki. BMW 5-sarjan plug-in hybrid Sedan vakuuttaa tehokkaalla bensiinimoottorilla, korkeajänniteakulla sekä BMW eDrive -teknologian sähkömoottorilla. Sen suorituskyky on vaikuttava, samalla kun polttoaineen kulutus ja CO2-päästöt ovat tavallista vähäisempiä. BMW ConnectedDriven Charging Assistant -latausavustin ja älykäs energianhallinta tukevat ajoneuvon lataamista ja alhaista energiankulutusta. Connected Charging tuo samalla lisäetuja tehokkaan bisnessedanin kuljettajalle.

 

TUTUSTU MALLIIN

 


 

 BMW 5-sarjan Touring plug-in hybridi vakuuttaa tehokkaalla bensiinimoottorilla, korkeajänniteakulla sekä BMW eDrive -teknologian sähkömoottorilla.

BMW 530e Touring 

Innovatiivinen ja tehokas BMW 5-sarjan plug-in hybridi-Touring.

Äärimmäisen edistyksellinen ja erittäin toiminnallinen. Ensimmäinen BMW 5-sarjan Touring plug-in hybridi vakuuttaa tehokkaalla bensiinimoottorilla, korkeajänniteakulla sekä BMW eDrive -teknologian sähkömoottorilla. Sen suorituskyky on vaikuttava, samalla kun polttoaineen kulutus ja CO₂-päästöt ovat tavallista vähäisempiä. BMW ConnectedDriven Charging Assistant -latausavustin ja älykäs energianhallinta tukevat ajoneuvon lataamista ja alhaista energiankulutusta. BMW Connected Charging tuo samalla lisäetuja tehokkaan bisnes-Touringin kuljettajalle.

 

TUTUSTU MALLIIN

 


 

BMW 225xe ACTIVE TOURER PLUG-IN HYBRID.

BMW 225xe Active Tourer

Täynnä energiaa: BMW 225xe Active Tourerissa tuttu joustavuus ja erinomaiset kulutusarvot yhdistyvät BMW-autoille ominaiseen ajodynamiikkaan. BMW EfficientDynamics -toimenpiteisiin kuuluvan BMW eDrive -tekniikan ansiosta toimintamatka on puhtaasti sähköisessä tilassa jopa 53 kilometriä – ilman paikallisia päästöjä ja lähes äänettömästi. Täydellinen suurkaupungissa ajeluun!
Plug-in Hybrid -autolle on ominaista erinomaisen tehokas käyttövoimakonsepti. Sen keskeisimpiä osia ovat keulan polttomoottori ja taka-akselin tuntumaan sijoitettu sähkömoottori. Kumpikin niistä saa Plug-in Hybrid -auton liikkeelle ajotilanteesta ja lataustilasta riippuen joko erikseen tai yhdessä. Kun vain polttomoottori on käynnissä, vetävä voima ohjataan etupyörille. Sähkömoottori puolestaan käyttää takapyöriä. Näin BMW 225xe Active Tourerista tulee tietyissä tilanteissa xDrive-järjestelmällä varustettu BMW.

 

TUTUSTU MALLIIN

 


 

Uusi BMW 330e Sedan asettaa lataushybrideille uuden standardin. Huippuluokan ajonautintoa on nyt täydennetty uusimmalla tekniikalla niin auton sisätiloissa kuin konepellinkin alla.

BMW 330e Sedan

Uusi BMW 330e Sedan asettaa lataushybrideille uuden standardin. Huippuluokan ajonautintoa on nyt täydennetty uusimmalla tekniikalla niin auton sisätiloissa kuin konepellinkin alla. Kiihdytä nollasta sataan vain kuudessa sekunnissa ja nauti uuden TwinPower Turbo -bensiinimoottorin tehokkaasta suorituskyvystä. BMW eDriven ja BMW Efficient Dynamics -tekniikan ansiosta suorituskyky ja ajo-ominaisuudet ovat maailmanluokkaa.

BMW 330e xDrive Sedanin neliveto tarjoaa vertaansa vailla olevaa ajamisen iloa.

Auton tyylikkäissä sisätiloissa sinua ympäröivät älykäs apujärjestelmä ja uusimmat tekniset ratkaisut.

 

 

TUTUSTU MALLIIN

 


 

BMW 3-SARJAN TOURING PLUG-IN HYBRIDINÄ.

BMW 330e Touring

BMW 330e ja BMW 330e xDrive ovat ensimmäiset hybridivoimanlähteellä varustetut BMW Touring -lataushybridit, joissa yhdistyvät huippuluokan ajonautinto ja huomattavasti alhaisemmat hiilidioksidipäästöt. Tutustu BMW eDriven uraauurtavaan konseptiin, jossa sähkömoottori, akku ja älykäs energianhallinta varmistavat yhdessä lähes äänettömän ja päästöttömän ajonautinnon jopa 59 km toimintamatkalla. Älykäs hybriditila laskee, milloin on aika vaihtaa voimanlähdettä.

 

Polttomoottorin kanssa järjestelmän teho on jopa 225 kW (292 hv)1 . Urheilullinen ajokokemus on vertaansa vailla matalammillakin kierroksilla. Palkittu infotainment-järjestelmä tekee jokaisesta matkasta elämyksen.

 

 

TUTUSTU MALLIIN

 


 

BMW ladattavat x-mallit 

BMW ladattavat x-mallit 

Monet suosituista X-malleistamme ovat nyt saatavilla ladattavana hybridinä. Se on täydellinen valinta sinulle, joka haluat tehdä pitkiä matkoja matkatavaroista tai ympäristöystävällisyydestä tinkimättä.

 

X1 xDrive25e Plug-In Hybridissä yhdistyvät sekä poltto- että sähkömoottorin parhaat puolet: matala polttoaineen kulutus ja päästöt sekä dynaaminen ajamisen ilo.

BMW X1 xDRIVE25e

Ensi kertaa BMW X1 on saatavilla ladattavana hybridinä. X1 xDrive25e Plug-In Hybridissä yhdistyvät sekä poltto- että sähkömoottorin parhaat puolet: matala polttoaineen kulutus ja päästöt sekä dynaaminen ajamisen ilo. BMW xDrive -nelivedolla pärjäät turvallisesti säällä kuin säällä. Tarjolla kattavasti varustellut Charged Edition xLine tai Sport -mallit, mm. nahkainen urheiluohjauspyörä, 18” kevytmetallivanteet ja LED-valaistus etuovien verhoilussa. Sähköinen toimintamatka on 52 km.

 

 

TUTUSTU MALLIIN

 


 

BMW X2 xDrive25e täyttää huippumodernin Plug-in Hybrid -käyttövoimansa ansiosta korkeimmatkin ajodynamiikka- ja tehokkuusvaatimukset.

BMW X2 xDRIVE25e 

BMW X2 ladattava hybridi yhdistää kahden maailman parhaat puolet: se kulkee sähköllä lyhyillä matkoilla ja on polttomoottorinsa
ansiosta aina valmis pidempäänkin seikkailuun. eDrive-sähkömoottorin saumaton yhteistyö kolmesylinterisen bensiinimoottorin kanssa minimoi päästösi ja tarjoaa aitoa ajamisen iloa. Sähköinen toimintamatka on jopa 50 km. xDrive-neliveto huolehtii pidosta heikommallakin alustalla. BMW X2:n ainutlaatuinen muotoilu sulkee sisäänsä erinomaisen ajoergonomian. Huippuvarusteltu ajonautinto vie seikkailijan mukavuus edellä niin luontoon kuin kaupungin kiireisille kaduillekin. Dynaaminen ilme kääntää katseita,
missä ikinä kuljetkin.

 

 

TUTUSTU MALLIIN

 


 

BMW X3 xDrive30e

BMW X3 xDrive30e

Täysin uusi ladattava hybridi BMW X3, jossa on xDrive-neliveto, on uusin esimerkki BMW:n aidosta hybridiajattelusta. Hybridiajattelu tarkoittaa meille sitä, että yhdistämme insinööritaidon todelliseen ajamisen iloon ja tehokkaat polttomoottorit huippumoderneihin sähkömoottoreihin. BMW X3 xDrive 30e:llä voi ajaa pelkällä sähköllä jopa 46 kilometriä, ja sen suurin sallittu vetopaino on 2 000 kg, joten se on oiva valinta elämän kaikkiin seikkailuihin.

 

 

TUTUSTU MALLIIN

 


 

Täysin uusi BMW X5 ladattava hybridi on saapunut itsevarmasti paikalle jopa 80 km:n sähköisellä toimintamatkalla.

BMW X5 xDrive45e

Täysin uusi BMW X5 ladattava hybridi on saapunut itsevarmasti paikalle jopa 80 km:n sähköisellä toimintamatkalla. Tämän on mahdollistanut BMW iPerformance -konsepti, jossa älykkäällä energianhallinnalla on keskeinen rooli. Tällöin esimerkiksi navigoinnin tietoja käytetään ajettavan reitin laskentaan siten, että sähkömoottorin käyttö ja korkeajänniteakun lataaminen saadaan parhaiten suunniteltua. Akun lataaminen onnistuu helposti BMW i Wallbox -seinälatausasemaa tai matkan varrella olevaa julkista
latauspistettä käyttäen.

 

 

TUTUSTU MALLIIN

 

 

BMW Plug-In Hybridit

BMW mallistosta löydät suositut Plug-In Hybridit. BMW ladattavat hybridit ovat saatavilla myös nelivetoisina ja jopa 60 km sähköisellä toimintamatkalla.

Netin autovalikoimastamme löydät mm. BMW 5-sarja Plug-In Hybrid, BMW 2-sarja Plug-In Hybrid, BMW 3-sarja Plug-In Hybrid, BMW X1 Plug-In Hybrid, BMW X2 Plug-In Hybrid, BMW X3 Plug-In Hybrid ja BMW X5 Plug-In Hybrid.

BMW ladattavat hybridit ovat tarjolla seuraavilla paikkakunnilla: Wetteri Kajaani BMW-myynti, Wetteri Kemi BMW-myynti, Wetteri Kuusamo BMW-myynti (Oulun automyynti palvelee Kuusamossa), Wetteri Oulu BMW-myynti ja Wetteri Rovaniemi BMW-myynti.

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot